KAPIDER’den Gana Çıkartması

featured

KAPIDER ihracatçı firmaların yönetim kurulu başkanlarıyla Afrika’ya çıkartma yaptı.

Kalkınma Bakanlığı’nın URGE Projesi kapsamında yurt dışındaki Pazar arayışını sürdüren ve Pazar araştırmalarına devam eden Kapı Sanayicileri Derneği rotasını Afrika’ya çevirdi.

Daha önceleri Afrikalı sanayici ve işadamlarını Tosya’ya davet eden ve düzenlenen iş gezisi kapsamında Afrikalılara fabrikaları gezdiren ve daha sonra b2b görüşmeleri yapan KAPIDER Afrika’ya çıkartma yaptı.

Tamamı ihracatçı firma yönetim kurulu başkan ve üyelerinde oluşan bir heyetle Gana’ya giden KAPDER yapılan Pazar araştırmasının ardından ikili görüşmeler gerçekleştiriyor.

İş gezisi ve Pazar araştırmasına ilişkin KAPIDER Başkanı Metin Ekşi yaptığı açıklamada; “KAPIDER olarak üyelerimize Pazar araştırması yapma ve yeni pazarlar bulmak için çalışıyoruz. Yaptığımız ön araştırmanın ardından tamamı ihracatçı olan üyelerimiz ile Afrika kıtasında bir ülke olan Gana’ya iş gezisi düzenledik. Burada ürün kalitesi, standardı gibi hususlarda yaptığımız inceleme yaptık, ikili görüşmeler yaptık, çalışmalarımız devam ediyor. KAPIDER olarak, üyelerimize destek olmaya, ve Pazar araştırması yapmaya devam edeceğiz” dedi.

KAPIDER’den Gana Çıkartması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!