Kastamonu Belediye Başkanı’na Ziyaret

featured

Geçtiğimiz günlerde Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Seyit AYDIN’ı  ziyaret eden Genç Yaşamın Sesleri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, bu kez Kastamonu Belediye Başkanı Turan TOPÇUOĞLU’nu makamında ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Üyeleri Murat DİLEK, Ali İhsan KESER ve Sinan ÖZDEMİR tarafından gerçekleşen ziyarette, TOPÇUOĞLU’na dernek çalışmaları, gerçekleşen projeler ve gelecekte yapılması düşünülen projeler ile Gençlik Bilgilendirme Ağı olan EURODESK hakkında bilgiler verildi. Belediye Başkanı TOPÇUOĞLU” Genç Yaşamın Sesleri Derneği Kastamonu’da gençlik alanında faaliyete olan en aktif derneklerimizden biri. Kastamonu’nun ve Kastamonu gençliğinin sesini bir çok Avrupa ülkesinde duyuruyorlar. Bu durum Kastamonu’nun tanıtımı açısından son derece önemli. Yaptıkları çalışmaları takdir ediyor, bundan sonraki çalışmalarında her türlü desteği vereceğimizi bilmelerini istiyorum.” dedi. Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat DİLEK ise, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “ Kastamonu’ya şu ana kadar ,  Gençlik ve Hayatboyu Öğrenme Projeleri kapsamında Avrupa’nın bir çok ülkesinden genç ve yetişkinleri getirdik. Bu kişiler belli bir süre burada kalarak Kastamonu ve ilçelerini, dolayısıyla Türk Kültürünü yakından tanıma fırsatı yakalamış oldular. Aynı zamanda Kastamonu’dan da bir çok  öğretmen, öğrenci ve sivil vatandaşımızı çeşitli projeler kapsamında Avrupa’ya gönderdik, göndermeye de devam ediyoruz. Avrupa Birliği’nin gençlerimize sunmuş olduğu imkanları kendilerine  anlatarak bu imkanlardan faydalanmalarını arzu ediyoruz. Bu konularla ilgili bilgi almak isteyen herkese derneğimizin kapıları açıktır.”dedi.

Genç Yaşamın Sesleri Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi almak isteyenler,   www.gencyasaminsesleri.com  web sayfasını ziyaret edebilir, veya gencyasaminsesleri@gmail.com e-posta adresine  sorularını gönderebilirler.

 

Kastamonu Belediye Başkanı’na Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!