Kastamonu Eski Valisi Erdoğan Bektaş’tan Tosya İpekyolu Fuarına Ziyaret

featured

Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasında büyük katkı ve emekleri olan Kastamonu Eski Valisi Erdoğan Bektaş, Tosya İpekyolu Fuarını ziyaret etti.

Tosya’da bu yıl ilki gerçekleştirilen ve D-100 Karayolu kenarında yöresel ürünlerin görücüye çıktığı İpekyolu Fuarı yurdun her köşesinden misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Doğudan batıya seyahat eden kişilerin güzergahında D-100 Karayolu üzerinde konuşlanan Tosya İpekyolu Fuarına ilgi oldukça yoğun.

Sabah saatlerinde açılan ve gece saat 24.00’e kadar açık kalan Tosya İpekyolu Fuarını Tosya’nın gelişmesinde büyük katkıları ve emekleri olan Kastamonu Eski Valisi Erdoğan Bektaş ziyaret etti. Kastamonu Ahşap Fuarının Mimarı olan Vali Erdoğan Bektaş Tosya’lı Sanayici ve İşadamı Sacettin Börekçi’nin davetlisi olarak İpekyolu Fuarı’nı ziyaret etmek üzere Tosya’ya geldi. Fuar alanını ziyaret eden Vali Bektaş Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İşadamı Sacettin Börekçi ile bir süre sohbet ederek fuar ve çalışmalar ile bilgi aldı.

Vali Erdoğan Bektaş’ın davetlerine katılımlarının kendilerini murtlu ettiğinin altını çizen Sanayici ve İşadamı Sacettin Börekçi; “Ben İpekyolu Fuarımız için Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasında ve gelişmesinde büyük katkıları olan ve o dönem Kastamonu Valisi olan Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ı davet ettim. Kendileri bu davetimize icabet ederek bizleri onurlandı. Çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz bu girişimin Tosya’nın ve Tosya’da üretilen ürünlerin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek Tosyalıların girişimci ruhuna sahip çalışkan insanlar olduğunu bu fırsatı da değerlendireceklerini söyledi.  Sayın Valimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tosya İpekyolu Fuarı’nda Börekçiler Kapı adına tanıtım standı açan Sanayici ve İşadamı Sacettin Börekçi fuara tüm ilçe halkını davet ederek; “fuara katılan tüm vatandaşlarımız için standımızda su sebil, çift semaverde çay yapıyoruz ve ziyaretçilerimize ikram ediyoruz. Fuarımıza katılımlarından dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kastamonu Eski Valisi Erdoğan Bektaş’tan Tosya İpekyolu Fuarına Ziyaret

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!