KASTAMONU İÇİN BİR HAYALİM VAR

featured

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Kastamonu için kurulan hayallerin gerçeğe dönüşmesi için büyük bir adım atıyor: kastamonuicinbirhayalimvar.com

 

Kastamonu yararına projeler üretme vizyonuyla çalışmalarına devam eden KASGEG, bugün yayına aldığı yeni web sitesiyle Kastamonuluların hislerine tercüman oluyor! Oluşturulan web sitesiyle memleketimiz için istediğimiz ve hayalini kurduğumuz her fikri bir araya getirerek daha önce eşi olmayan bir kaynak hazırlanacak.

 

www.kastamonuicinbirhayalimvar.com adlı siteyi ziyaret edenler, Kastamonu için arzuladıkları ne varsa yazarak, bir istek havuzunun oluşturulmasına katkı sağlıyor. 3 ay boyunca toplanacak hayaller, başlıklar halinde birleştirilerek kentimizin yöneticilerine teslim edilecek.

Amacımız hemşehrilerimizin isteklerini bir araya getirmek ve gerçekleşmeleri için elimizden geleni yapmak.

Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu, projeyi tanıtmak için yaptığı açıklamada; “Bugün memleketimize kazandıracağı faydaya çok inandığımız bir haberle karşınızdayız. Tüm Kastamonuluların kullanımına açık olan kastamonuicinbirhayalimvar.com web sitemiz üzerinden memleketimizde gerçekleşmesini istediğimiz, uğruna hayal kurduğumuz, Kastamonu için gerekli olduğuna inandığımız fikirlerimizi bir araya getiriyoruz. Yapılması gereken tek şey siteyi ziyaret edip fikirlerimizi iletmek.” Siteye gönderilen tüm hayallerin ziyaretçiler tarafından okunabileceğini belirten Küçükşabanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü. “Teknolojinin gücünü kullandığımız bu projeyle; yıllardır altı çizilen fakat hayata geçirmekte zorlandığımız “birlikte hareket etme, istek ve temennilerimizi güçlü bir şekilde duyurma” fırsatını yakalayacağımıza inanıyoruz. 3 aylık süre sonunda iletilen tüm hayaller düzenli bir biçimde sınıflandırılarak tarafımızca şehrimizin idari makamlarına teslim edilecek ve gerçekleştirilmeleri için takip edilecektir. Şehrimizin değerli yöneticilerinin de adeta bir anket niteliğindeki böylesine önemli bir veriyi dikkatle değerlendireceklerine inanıyor ve Kastamonu İçin Bir Hayalim Var projesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum”

KASTAMONU İÇİN BİR HAYALİM VAR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!