Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

featured

Bir ibadet mevsimi olmasının yanında, gönüllerimizi coşturan, ufkumuzu açan, sabır, kanaat, merhamet, cömertlik ve iyilik zamanı olan on bir ayın sultanı Ramazan’a bir kez daha kavuşmuş bulunmaktayız.

Mübarek Ramazan Ayı, büyük Milletimizde ezelden beri var olan paylaşma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik hasletlerinin artmasına vesile kaynağı olmuştur.

Ramazan ayı aynı zamanda; hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu, insanlarımızın kalplerinin yumuşadığı, manevi duyguların zirveye çıktığı, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir gecesinin bulunduğu, yapılan ibadetlerin  sevabının çok fazla olduğu bir aydır.

Bu mukaddes günler, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesile olduğu gibi kırgınlıkların, dostluk ve kardeşlik duygusu ile ortadan kaldırılabilmesi için büyük bir fırsattır. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir; genç-yaşlı demeden aynı sofraya oturmak, aynı saflarda durmak, birliğimizi ve manevi huzurumuzu daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir.                                                                                  

Temennimiz, içinde bulunduğumuz bu mukaddes atmosferin,  tüm inananlar için bütün güzelliklerin yaşanmasına vesile olmasıdır.

Hem kendi ruhumuzu fethetmek, hem de gönülleri kazanabilmek  için bu mübarek ayın İlimizde, Ülkemizde ve dünyada sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyor, ülkemize, tüm İslam alemine ve Kastamonulu hemşehrilerimize hayırlı Ramazanlar diliyorum

Şehmus GÜNAYDIN
                          Vali

Ramazan Ayı Kutlama Mesajı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!