Kastamonu Valiliğine Avni Çakır Atandı

featured

Kastamonu Valiliğine Avni Çakır Atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Valiler Kararnamesinin imzalanmasıyla 41 ile yeni vali atandı. Kararname ile Kastamonu Valisi de Değişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kararnameyi imzalamasıyla birlikte Mülkiye Başmüfettişi Avni Çakır Kastamonu Valiliğine atanırken, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ise Manisa Valiliğine atandı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır kimdir?

1968 yılında Aksaray’da doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Aksaray’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1990 yılında Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Sırası ile Manisa/Selendi ve Bolu/Kıbrısçık ilçesinde Kaymakam Vekilliği, Sivas/Akıncılar, Kars/Akyaka ve Yozgat/Çayıralan ilçelerinde Kaymakamlık görevinde bulundu. 2002 yılında Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişi olarak göreve başladı. 2003 yılında Mülkiye Başmüfettişi oldu. 21 Haziran 2017 tarihli ve 30103 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2017/261 sayılı kararname ile atandığı Bakanlık I. Hukuk Müşavirliği görevine 28/06/2017 tarihinde başladı.

Kastamonu Valiliğine Avni Çakır Atandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!