Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

featured

Bilgi ve teknolojik gelişmelerin hızla ilerleme kaydettiği günümüzde halkımızın en seri şekilde aydınlatılması, bilgilendirilmesi görevini üstlenen çalışan gazetecilerimiz çok önemli ve hassas bir misyonu temsil etmektedir.

Bilgili, kültürlü, eğitimli, sağlıklı kalabilmenin en etkin yolu edinilen bilgilerin, haberlerin, güncel, güvenilir, seri ve doğru olarak alınmasıdır.  Bu anlayışla İlimizin, ülkemizin, milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak; vatandaşlarımızı eğitim, sağlık, spor ve kültürel birçok alanda faaliyete teşvik eden basın kuruluşları,  güçlü devlet, millet, ileri bir toplum ilkesi ile tarafsız olarak hizmet vermektedir.

Tarihimizin, kültürümüzün, değerlerimizin tanıtılması, muhafazası, geleceğe aktarılmasının yanında birçok projenin hayata geçirilmesinde devlet kurumları, vatandaş ve basın kuruluşları arasında sağlam bağlar kuran çalışan gazetecilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.

Geleceğin vizyonunu belirleyen, atılımlarımızı, kalkınma hamlelerimizi kamuoyu ile paylaşarak, tüm dünya ülkelerinin dikkatinin ilimize çekilmesini başaran basın çalışanlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu,  huzurlu günler diliyorum.

Avni ÇAKIR

Vali

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!