Kastamonuspor 1966 Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu: “Lig bizim için yeni başlıyor”

featured
GAZİ STADYUMUNDA GERÇEKLEŞEN KARŞILAŞMA SONUNDA GAZETECİLERE AÇIKLAMALARDA BULUNAN KASTAMONUSPOR 1966 TEKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA ÇAPANOĞLU, OYUNCULARIN MAÇTA İYİ PERFORMANS GÖSTERDİKLERİNİ BELİRTTİ. ÇAPANOĞLU, OYNANACAK OLAN SARIYER MAÇIYLA KENDİLERİ İÇİN LİGİN YENİ BAŞLADIĞINI İFADE ETTİ. (DAVUT HAS/KASTAMONU-İHA)

2018-2019 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kastamonuspor 1966, İzmir temsilcisi Altayspor’u konuk etti. Gazi Stadyumunda gerçekleşen karşılaşmada Altayspor, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Kastamonuspor 1966’ı uzatmalarda bulduğu golle 3-2 yendi. Bu skorla Altayspor, bir üst tura ismini yazdırdı.
Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, oyuncuların maçta iyi performans gösterdiklerini belirtti. Çapanoğlu, oynanacak olan Sarıyer maçıyla kendileri için ligin yeni başladığını ifade etti.
Çapanoğlu, “Şu ana kadar görev vermediğimiz arkadaşlar inanılmaz mücadele ettiler. Elinden gelen gayreti gösterdiler. Kazanılmadı ama iyi mücadele ettiler. Her zaman yaptığımız gibi yine basit hatalardan yediğimiz gollerle maçı kaybettik. Penaltılar gider diye bu arada stoperlerimiz cezalı olduğu için Mustafa’yı da oyuna sokup orta sahayı tekrar güçlendirerek penaltı gösterelim derken inanılmaz basit hatalarla maçı kaybettik. Tabi penaltılara gidip kaybetsek daha farklı olur. En azından mücadelenin karşılığını almış olurduk. Ama böyle olduğu için üzgünüz. Tabi yapacak bir şey yok” dedi.

“Lig bizim için yeni başlıyor”
Ligin kendileri için yeni başladığını söyleyen Çapanoğlu, “Hedefimiz kupa değil hedefimiz lig. Önümüzde de oyunculara aynı şeyi söylüyorum. Lig bizim için yeni başlıyor. Ligin yeni başlaması da Sarıyer maçı. O maçtan muhakkak puan ve artı puan almak için oyuncularımızla beraber elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz. İnşallah şansta bizim yanımızda olur. İstediğimizi alır döneriz. Hepsi elinden gelen gayreti gösterdiler yani oynadığımız bugünkü kupa maçında gösterdikleri performanstan bu çok farklıydı. Daha iyi adapte oldular. Daha iyi mücadele ettiler. 120 dakikada en azından sırıtmadan bu mücadeleyi gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  İHA

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu: “Lig bizim için yeni başlıyor”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!