KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu iş dünyasının sorunlarını TOBB toplantısında dile getirdi

featured
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TİCARET VE SANAYİ ODALARI (TOBB), TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN TİCARET ODALARI MÜŞTEREK KONSEY TOPLANTISINA TOBB KONSEY ÜYESİ VE KASTAMONU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI OĞUZ FINDIKOĞLU KATILDI. TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN VE TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN KATILIMIYLA ANKARA'DA GERÇEKLEŞEN TOPLANTIDA KONUŞAN KASTAMONU TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI OĞUZ FINDIKOĞLU, KASTAMONU İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI VE BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ. (İHA/KASTAMONU-İHA)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları (TOBB), tarafından gerçekleştirilen Ticaret Odaları Müşterek Konsey Toplantısına TOBB Konsey Üyesi ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu katıldı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Ankara’da gerçekleşen toplantıda konuşan Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi.
İki gün boyunca süren Ticaret Odaları Müşterek Konsey Toplantısının ilk gününde ihracat, ticaret, vergi, çalışma hayatı, finansman, mevzuat gibi konularda istişarelerde bulunulurken turizm, tarım ve hayvancılık ve lojistik sektörlerinin sorun ve beklentileri masaya yatırıldı.
Toplantıda konuşan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, küresel ekonominin ticaret, teknoloji ve hukuki boyutunda önemli dönüşümler gerçekleştiğini söyledi. Bu dönemde, doğru politikalar geliştirmek, alternatif pazarlara ve yeni nesil teknolojilere odaklanmak zorunda olunduğuna işaret eden Pekcan, dünya üretiminin dijital bir dönüşüm sürecinden geçtiğini, bu dönüşümü kaçırmamak gerektiğini bildirdi.


Toplantının ikinci gününde konsey üyeleriyle bir araya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Oda ve borsa camiası olarak, atılan adımların ekonomiye yansıması için üstümüze düşen her sorumluluğu yerine getirecek, daha çok çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Fındıkoğlu “Son derece yararlı bir toplantı oldu”
KATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Konsey Üyesi Oğuz Fındıkoğlu’da toplantıya katılarak, Kastamonu iş dünyasının sorunlarını ve beklentilerini dile getirdi. Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fındıkoğlu, “Sayın Bakanımız ve Sayın Genel Başkanımızın katıldığı toplantıda, kredilerden vergi ve ÖTV indirimlerine, turizmden kuyumculuk sektörüne, tarım ve hayvancılıktan lojistiğe kadar birçok konuyu masaya yatırdık. Bizde Kastamonu iş dünyamızın sorunlarını dile getirerek, çözüm önerilerimizi dile getirdik. Son derece yararlı bir toplantı olduğunu düşünüyorum. İş dünyamızın sorunlarını önemseyip, bizlerle birlikte çözüm üretmeye çalışan Sayın Bakanımıza ve Sayın genel Başkanımıza tüm üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. İHA

KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu iş dünyasının sorunlarını TOBB toplantısında dile getirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!