BİTEK projesi kapsamında yapılacak çalışmalar görüşüldü

featured
BİTEK PROJESİ KAPSAMINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR DÜZENLENEN TOPLANTIDA İSTİŞARE EDİLDİ. (VEDAT YUNUS İKİZOĞLU/KASTAMONU-İHA)

Kastamonu İlinde Yenilikçi Teknolojilerin Eğitimde Kullanılması İçin Gerekli AR-GE Alt Yapısının Kurulması (BİTEK) Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar düzenlenen toplantıda istişare edildi.
Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu başkanlığında Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, Şube Müdürleri Ahmet Şirin ve Cemalettin İpek ile Ortaokulu-Lise Müdürlerinin katıldığı toplantıda BİTEK Projesi kapsamında yıl boyunca yapılacak çalışmalar görüşüldü. BİTEK Projesi koordinatör öğretmenlerince proje kapsamında öğretmen ve öğrencilere sunulan hizmetler tanıtıldı. Öğretmen ve öğrencilerin proje kapsamında sistem girişleri ve kazanım değerlendirmeleri ile ünite sonu değerlendirme testleri konusunda sunum yapıldı.
Toplantıda konuşan Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, “BİTEK Projesi kapsamında hazırlanan sorular, öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımı için sistem üzerinde gerekli kolaylığı sağlıyor. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin proje kapsamında hazırlanan çalışmalardan daha fazla yararlanmalarını bekliyoruz” dedi. İHA

BİTEK projesi kapsamında yapılacak çalışmalar görüşüldü

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!