Kaymakam Deniz Pişkin Gazetecilerle Kahvaltıda Biraraya Geldi

featured

Kaymakam Deniz Pişkin 10 Ocak Gazeteciler gününde ilçemizde görev yapan basın mensupları ve gazete sahipleriyle biraraya geldi.

Kaymakam Deniz Pişkin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ilçemizde görev yapan basın mensupları onuruna kahvaltı verdi.

Hotel Doğramacı’da verilen kahvaltıya Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Örü, Açıksöz Gazetesi Sahibi Mehmet Ünsal, Haber 37 Gazetesi Sahibi Hüsnü Acar, gazete çalışanları ve muhabirler katıldı.

Kahvaltıda konuşan Kaymakam Deniz Pişkin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlayarak; “Basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumda basına güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek yönlendirilmesinin önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.


Kahvaltıda konuşan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Örü Belediye Başkanı Kazım Şahin’in şehir dışında olduğu için katılamadığını ve selam gönderdiğini ifade ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Kahvaltıya katılan gazeteciler Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür ederek İdareciler Gününü kutladı.

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kaymakam Deniz Pişkin Gazetecilerle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!