KAYMAKAM TÜRKÖZ,”BİR TUĞLADA SEN KOY”KAMPANYASINA DESTEKLERİ İÇİN BASIN KURULUŞLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

KAYMAKAM TÜRKÖZ,”BİR TUĞLADA SEN KOY”KAMPANYASINA DESTEKLERİ İÇİN BASIN KURULUŞLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,Gazi Fırat Zorba’ya ev yapmak için Tosya Kaymakamlığı öncülüğünde devlet-vatandaş işbirliği ile başlatılan”Bir Tuğlada Sen Koy”kampanyasına verdikleri destekler nedeni ile Kastamonu’da yayın yapan Sözcü Gazetesine, Nasrullah Gazetesine, Kastamonu Gazetesine ve Anadolu Ajansı Kastamonu Müdürlüğüne,Tosya’da yayın yapan Açıksöz Gazetesine ve Haber37 Gazetesine  teşekkür ziyareti  gerçekleştirdi.

Basın kuruluşları ziyaretinde bir açıklama yapan Kaymakam Türköz,”Şırnak Gabar dağı bölgesinde 2009 yılı Haziran ayında teröristlerle  girdiği çatışmada  kafasından aldığı kurşun darbesi ile ağır yaralanan ve  beyninin sağ tarafının 3/2 si alınan Gazimiz Fırat Zorba’nın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Gazimize, Tosya Kaymakamlığı öncülüğünde devlet-vatandaş işbirliği ile ev yapılabilmesi için’Bir Tuğlada Sen Koy’adı altında resmi bir kampanya başlattık.Türkiye ve yurt dışından  oldukça yoğun bir destek alan kampanyamız, sizlerin değerli katkıları ve hayırsever vatandaşlarımızın duyarlığı sayesinde kısa sürede başarıya ulaştı ve resmi olarak sonlandı.Kampanyadan elde edilen  107 bin 854 TL ile, 120 m2, 3 oda ve  bir salon,  bodrum katı ile birlikte iki kattan oluşan ve  Gazi Fırat Zorba’nın yaşam şartlarına uygun ev inşa edeceğiz”diye konuştu.

Kampanyaya verdikleri destekler için  teşekkür ederek, yerel basının önemine de  değinen Kaymakam Türköz,”Yerel medyanın çağdaş demokrasiler için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Vatandaşların sorun ve isteklerini kamuoyuna, dolayısıyla da yerel ve merkezi yönetime ulaştıran en önemli vasıta  yerel medyadır. Yerel medya vasıtası ile, yerel  ve merkezi yönetimlerin çalışmaları  vatandaşlara ulaştırılır.Kastamonu ve Tosya’da yayın yapan siz değerli basın kuruluşları bu görevi başarı ile yarine getiriyorsunuz”dedi.

Türköz,”Kastamonu ve ilçelerinin kalkınmasına yaptığınız çok önemli  katkıların yanı sıra, sosyal sorumluluk projelerine verdiğiniz destekler  sayesinde bu anlamda bir çok proje başarıya ulaşmıştır.Tosya Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan kampanyamız, bu duyarlılığınız ve özverili yayınlarınız  sayesinde çok kısa bir süre içerisinde başarıya ulaşmıştır.Kampanyamızın başarıya ulaşmasında bizlere çok büyük destekleri olan Sayın Kastamonu Valimiz Erdoğan Bektaş’a,siz değerli basın kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım”diye konuştu

KAYMAKAM TÜRKÖZ,”BİR TUĞLADA SEN KOY”KAMPANYASINA DESTEKLERİ İÇİN BASIN KURULUŞLARINA TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!