MHP Eski Başkanı Muvaffak Etyemez’den Basın Açıklaması

featured

Tosya Belediye Başkan Aday Adaylığı için MHP Tosya İlçe Başkanlığından istifa eden Muvaffak Etyemez basın açıklaması yaptı.

Eski Başkan Etyemez açıklamasında; “Saygıdeğer Tosyalı Hemşerilerim,

Milliyetçi Ülkücü Hareket’e Gönül Vermiş Kıymetli Dava Arkadaşlarım.

23 Kasım 2014 tarihinden itibaren partililerimizin teveccühü ile başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevimden Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Belediye Başkan aday adayı olmak için 8 Aralık günü istifa etmiştim.

4 Yıllık süreç içerisinde 3 genel seçim 1 referandum dönemi geçirdik. İlçe başkanı olduğum sürede partimizi bir adım ileriye götürmek adına yönetimimiz ve partililerimizle gece gündüz demeden elimizden geleni yapmaya gayret gösterdim.

8 Aralık itibarıyla da doğduğum ve doyduğum şehir olan Tosya’mıza hizmet etme gayesiyle bir yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezimizin takdirleriyle Tosya Belediye Başkan adayı olarak Volkan Kavaklıgil kardeşimiz görevlendirilmiştir.

Bilinmelidir ki Milliyetçi Ülkücü Harekete olan inancımızdan sapmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçemizde yeniden hak ettiği yere geleceği ve belediyemizin Milliyetçi Hareket Partili bir kardeşimizle yeniden kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bizler de bu süreç içerisinde teşkilatın bir mensubu olarak üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız.

İlçe başkanlığım döneminde desteklerini esirgemeyen parti yöneticisi arkadaşlarımıza, partimize gönül vermiş ülküdaşlarımıza, aday adaylığı sürecimizde bizlere destek ve teveccüh gösteren tüm hemşerilerime teşekkür eder, saygılar sunarım. Muvaffak Etyemez”  dedi.

MHP Eski Başkanı Muvaffak Etyemez’den Basın Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!