Kaymakam Türköz’den Köylere Hizmet Çıkarması

featured

Kaymakam Türköz’den Köylere Hizmet Çıkarması

Tosya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Karakuş’un daveti üzerine Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Tarım Müdürü Ali Gümüş, Tapu Kadarstro Müdürü Mustafa Esen,             Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Mustafa Öztürk, Müftü vekili Muhsin Özdemir, SYDV Müdürü Recep Keçeci, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur’la birlikte Dr. Karakuş’un köyü olan Dağçatağı’na ziyarette bulundular. Köyde Dr. Karakuş tarafından verilen yemekten sonra Müftü vekili Özdemir tarafından yemek duası okundu. Daha sonra toplanan köylüler ile tek tek yakından ilgilenen Kaymakam Türköz, köylülerin sorunlarını dinledi. Türköz, “Köy yaşamının zorluklarını biliyorum. Sizlerle sohbet etmek için hepimiz burada bulunmaktayız. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı, isteklerinizi ve şikâyetlerinizi, dinlemek istiyoruz” dedi. Köyün yol ve su sorununa değinen Türköz önemli olanın içme suyu problemi olduğunu ve yeterli şebekenin olması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Şahin de, “Köyün sorunları için elimizden gelen her şeyi yaparız. Bizim için önemli olan insanımızın huzuru” şeklinde konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı, özellikle trafikle ilgili vatandaşları aydınlatırken, aldıkları kararlar hakkında da bilgi vererek trafik sorunları hakkında uyarılarda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, eğitimle ilgili sorunlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Kadastro Müdürü Esen, köylülere, köyün yenileme programına alındığını ve 2011 yılı içinde onay beklediklerini ifade etti.

Köy Muhtarı Mehdi Çalışan, köylünün ve köyün sorunlarını yetkililere bildirirken tüm köy halkı adına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Oldukça sıcak ve samimi geçen konuşmanın ardından köylülerle vedalaşan misafirler köyden ayrıldılar. Köylüler de, büyük memnuniyet bırakan bu buluşmanın tekrar gerçekleşmesini dileyerek misafirlerini uğurladılar.

 

 

 
 
 
 
 

Kaymakam Türköz’den Köylere Hizmet Çıkarması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!