KAYMAKAM TÜRKÖZ’Ü, AK PARTİ İL BAŞKANI AV.METİN ÇELİK ZİYARET ETTİ

featured

KAYMAKAM TÜRKÖZ’Ü, AK PARTİ İL BAŞKANI AV.METİN ÇELİK ZİYARET ETTİ

 

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz’ ü makamında, Hanönü kaymakamı Taner Bolat, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, Ak Parti İl Başkanı Av.Metin Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç AK Parti Kastamonu Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu ve partililer ziyaret etti.

 

Ortalıca beldesinde düzenlenen programın ardından Kaymakam Türköz’ ü ziyaret eden heyet

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten ötürü teşekkür ettiler.

Kastamonu’nun güzel ilçesi olan Tosya’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bir açıklama yapan AK Parti İl başkanı Av. Metin Çelik, “Tarihi ipek yolu üzerinde, yer alan Tosya, tabii güzelliklerinin yanısıra kültürel değerleri ilede öne çıkan ilçelerimiz arasında yer almaktadır. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Tosya’ lı kardeşimiz Zafer Nalbantoğlu diğer değerli adaylarımız gibi ülkemize hizmet etmek içinbu kutsal göreve talip oldular. Halka hizmet hakka hizmet düşüncesi ile değerli kardeşlerimizin talip olduğu bu görevde Cenabı Allah’ ın yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyorum “ dedi.

 

Çelik, “Başarılı çalışmalarınızı yakından takip edip takdir ediyoruz, bu yoğun mesainizde bizleri ve heyetimizi kabul ettiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılarınızın daim olmasını dilerim” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYMAKAM TÜRKÖZ’Ü, AK PARTİ İL BAŞKANI AV.METİN ÇELİK ZİYARET ETTİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!