KGC: Teröre lanet olsun

featured
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı üzerine bir mesaj yayınlayarak, saldırıyı gerçekleştirenleri ve terörü araç görenleri şiddetle kınayarak, lanetlediklerini ifade etti.
Yapılan saldırı ile ülkemizin birlik ve beraberliğinin hedef alındığını kaydeden Yılmaz: “Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir” dedi.
Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Akşam saatlerinde Ankara’nın göbeğinde meydana gelen hain saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Kastamonu basını adına, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”  
KGC: Teröre lanet olsun

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!