Kızılay Tosya Temsilcisi Süreyya Yağmur; Sel Afet Bölgesinde Çalışmalara Gönüllü Katılabilirsiniz

featured

Kızılay Tosya Temsilcisi Süreyya Yağmur, sel afet bölgesinde yardıma katılmak isteyenlerin gonulluol.org sayfasından başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

Sel afet bölgesi çalışmaları hakkında bilgi veren Kızılay Tosya Temsilcisi Süreyya Yağmur, çalışmalara katılan gönüllülere ve yapılan yardımlar için teşekkür ederek bölgeye gönüllü olarak yardım çalışmalarına katılmak isteyenlerin Kızılay Tosya ekibi ile bölgeye gidebileceğini söyledi.

Yardım ve çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kızılay Tosya Temsilcisi Süreyya Yağmur; “Sevgili dostlar iki gündür Tosya Kızılay Temsilciliği olarak gönüllülerimizle birlikte Bozkurt’ta idik. Bizimle birlikte yardıma giden ekip arkadaşlarımıza yani gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine yardıma gitmemiz için bize araç temini sağlayan Kaymakamımız Sayın Deniz Pişkin  beyefendiye,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Müdürümüz sayın Recep Keçeci’ye,minibüs kaptanlarımız Salih ve Emrah beylere,ilk gün giderken minibüsümüzü yiyeceklerle dolduran sayın Hakan Kuttaş’ a, yağmurluk ve giysi yardımında bulunun sayın Emre Shoes sahibi Emre beye,ikinci gün bizlere destek olan Ticaret Odası başkanımız sayın Metin Ekşi  beye,bizlere ilaç desteği veren Abaci eczanesi sahibi Semih Abacı beye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizimle birlikte gelmeyi çok istediği halde gelmeyip Tosya’daki destek trafiğini organize eden yönetimdeki arkadaşlarım sayın Abdullah Cingöz ve sayın Saliha Tekeli Özabacı’ya da teşekkür ediyorum. Yine çok isteyip bizlere katılmayan kadın kolları üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Gönüllü olarak çalışmalara katılmak isteyenlerin Kızılay ekibi ile bölgeye gidebileceklerinin altını çizen Yağmur;  “Bu vesile ile bizim paylaşımlarımızı görüp gönüllü olmak ve bizlerle gelmek isteyen tüm dostlarımıza da teşekkür ediyor bir hatırlatma yapmak istiyorum.Arkadaşlar sizleri götürebilmek için gonulluol.org sayfasına üye  olmanız gerekiyor,sizler üye olduktan sonra bizlerle birlikte yardımlara katılabilirsiniz. Bir iki günlük dinlenmeden sonra tekrar destek vermeye gideceğiz inşallah. Bu felakette şunu anladık Türk halkı çok duyarlı, Elhamdülillah Türk olarak doğmuşum, Elhamdülillah böyle duyarlı insanlarımız var. Bizler oradayken Tosya’da kampanya başlatıp bölgeye kamyon kamyon yardim gönderen tüm emeği geçenlere de teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Tosya Kızılay sizlerle daha da güçlenecek inşallah iyi ki varsınız Rabbim bir daha böyle felaketler yaşatmasın, hepinizden  Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Kızılay Tosya Temsilcisi Süreyya Yağmur; Sel Afet Bölgesinde Çalışmalara Gönüllü Katılabilirsiniz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!