KOSGEB Tosya’da Girişimcilik Eğitimi Verecek

featured

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kastamonu Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Tosya İlçesi’nde “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu verilecek. 

Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu Kastamonu il sınırları içerisinde yaşayan ve yeni iş yeri kuracak olan 18 yaş üzeri tüm Kastamonu halkına açık olacak. 25 Mayıs – 2 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitime katılmak isteyenlerin en geç 20 Mayıs 2015 Çarşamba Günü 16:00’ya kadar Tosya Ticaret ve Sanayi Odası’na gelerek nüfus cüzdanları ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuranlar arasından 21 Mayıs 2015 Perşembe Günü gerçekleşecek mülakat ile belirlenen kursiyerler, 22 Mayıs Cuma günü asılacak liste duyurulacak.

 Eğitime tam zamanlı olarak devam eden kursiyerler “Katılım Belgesi” almaya hak kazanacaklar. 

Belge sahibi olan girişimci adayları, iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve iş planları ile KOSGEB’e müracaat etmeleri ve kuruldan destek kararı çıkması halinde “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği Programı” kapsamında destek alma imkanına hak kazanacaklar.

Adaylar kurs hakkında ayrıntılı bilgiyi Tosya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ve KOSGEB resmi web adresinden alabilecekler.

 

KOSGEB Tosya’da Girişimcilik Eğitimi Verecek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!