KÖYDES 2011 Yılı Üçüncü Dönem Toplantısı Yapıldı

featured
KÖYDES 2011 Yılı Üçüncü Dönem Toplantısı Yapıldı

KÖYDES 2011 Yılı  Üçüncü Dönem  Toplantısı Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ Başkanlığında 07.04.2011 tarihinde saat  11:00’de  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Vali Yardımcıları Ömer Faruk ATEŞ, Sıdkı ZEHİN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer KARAHASAN, İlçe Kaymakamları  ve İl Özel İdaresi sorumlu müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ; “İlçe sayımız fazla  ve Coğrafyamız geniş olduğu için bu tip toplantılarımızı fazla yapamıyoruz. Geçtiğimiz günlerde iki toplantı yaptık  ve  KÖYDES’le ilgili temel yapıları önceki  toplantılarımızla kurguladık. Bugünde sezona başlarken son durumumuzu gözden geçirmek için toplantı düzenledik. KÖYDES çerçevesinde aşağı yukarı  bu sene 25 milyon liralık bir kaynağı tasarruf edeceğiz. Gerçekten önemli bir kaynak olduğunu söyleyen Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ konuşmasının devamında, YTK kararlarını da öncelikle dikkate alarak önemli bir iş yükünü sezon bittiğinde arkamıza bırakmayı umuyoruz. Özellikle birinci derece dediğimiz yollarda 12 ay ulaşıma açık olmasını  istiyoruz. En azından stabilize standardında menfezi  ve  köprüsü tamam. Çamurdan, Kıştan ve yazdan etkilenmeyen bir yol ağına kıştan önce ulaşmak istiyoruz. Bu çalışmalarımızı gözden geçireceğiz bu amaçla toplanmış bulunmaktayız” dedi.

Daha sonra yapılan genel görüşmelerde ise, KÖYDES’le ilgili ilçelerde yapılan çalışmalar Kaymakamlar tarafından sunum yapılarak bilgiler verildi.

KÖYDES 2011 Yılı Üçüncü Dönem Toplantısı Yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!