Kutlu Doğum Pilavı İkram Edildi

featured

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Tosya İlçe Müftülüğü  ve Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği tarafından etkinlikler kapsamında halka Kutlu Doğum Pilavı ikram edildi.

Cumhuriyet meydanındaki proğram Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Pilav ikramında Kuba Camii İmam Hatibi tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Açılış konuşması Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Ömür tarafından yapıldı. Ömür konuşmasında;’’Peygamber Efendimizi (S.A.V.) insanlığa rehber olacak bütün yönlerini daha iyi tanımak ve tanıtmak, Onu gereğince anlayıp anlatmak, insanlığın huzur ve mutluluğu için gerçekleştirdiği çağrıyı güncelleştirerek hayatımıza yansıtmak, güzel ahlakını davranışlarımızın hareket noktası yapmak, toplumda var olan köklü peygamber sevgisini daha da yaygınlaştırmak sureti ile birlik, kardeşlik,sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek maksadı ile Müftülüğümüz,  din Görevlileri Yardımlaşma Derneği ve hayırsever vatandaşlarımızın katkısı ile düzenlediğimiz ikram programını onurlandırdığınız için hepinize şükranlarımı sunarım’’ dedi.

İlçe Müftü Vekili Muhsin Özdemir tarafından yapılan duanın ardından halka pilav ikram edildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan pilav ikramına Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Aktaş, Cumhuriyet Savcısı İzzet Kardoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, Emniyet Amiri Göksel Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, okul müdürleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. 

Pilav ikramına katılan vatandaşlara çay ikramıyla program sona erdi. 

 

 

Kutlu Doğum Pilavı İkram Edildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!