Kütüphaneyi Vali Yaşar Karadeniz Açtı

featured

Vali Yaşar Karadeniz kütüphane açılışına katılmak üzere ilçemize geldi.

Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Tosyalı Şehit Engin Abay’ın isminin verildiği okul kütüphanesinin açılışı Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ve şehidin ailesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Yaşar Karadeniz, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Örü, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Özgün Yapağı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, protokol üyeleri, şehidin ailesi ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kütüphaneyi gezen katılımcılar emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütüphane ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Deniz Pişkin; “Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın’ sloganıyla başlattığım ve kütüphanesiz okullara kütüphane kazandırmayı amaçlayan kampanyamızda, bugün yedinci kütüphanemizi açmanın sevincini ve gururunu yaşadık.

Devletten tek kuruş harcamaksızın tamamen bağışlarla yaptığımız bu kütüphanelere katkı sunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun programına rağmen kütüphanenin açılışı için ilçemize teşrif eden Sayın Valimize de şükranlarımı sunuyorum.

Yeni kütüphanemiz öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Kütüphaneyi Vali Yaşar Karadeniz Açtı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!