Meclis Üyeleri TOBB Eğitimlerine Katıldı

featured

Tosya Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri TOBB Eğitimlerine Katıldı

 

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri 14-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’ da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince düzenlenen Oda/Borsa Meclis Üyeleri Eğitim Seminerine katıldı. Birinci gün Birlik merkezinde bulunan Sosyal tesislerde; TOBB’ nin yapısı, görevleri, hizmetleri ve iştirakleri,  ikinci ve üçüncü günler TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde (TOBB ETÜ) sosyal tesislerinde; Türk dış politikasının bugünü ve geleceği, işletme ve yönetim becerileri, finansal yönetim, E-ticaret ve sosyal medya, protokol kuralları, etkili yönetim, etkili iletişim, Türk ekonomisindeki dönüşüm, yerelde ekonomi gündeminin belirlenmesi gibi konularda kişisel gelişim eğitimleri aldı.

          Konuşmacı olarak;TOBB ETÜ üniversitesinden Prof. Dr. Ramazan Akdaş ile çok sayıda Doçent ve öğretim üyesi ile Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti, Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürü İhsan Ataöv ve profesyonel iletişim becerisi eğitmenleri Adnan Erbaş ve Ahmet ŞerfikİzgörenAdademisinin uzmanları yer aldı.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen meclis başkanı Mustafa Cevizci, yönetim kurulu başkanı Metin Ekşi, TOBB delegesi Zafer Nalbantoğlu, meclis üyeleri Mustafa Mola, Sadık Önder ve Hüseyin Aslan’ ın iştirak ettiği ve üç gün süren toplantıda değişik bölgelerden katılan 150 meclis üyesi bir birleri ile kaynaşıp tanışma fırsatı buldular.

 

Meclis Üyeleri TOBB Eğitimlerine Katıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!