Metin Ekşi Güven Tazeledi

featured

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresini yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Tosya İlçe Kongresi dün saat 14.00’te Mehmet Erkaragülle Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

Kongreye Ak Parti MYKY Üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emre Karayel, Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü Metin Çelik, Murat Demir, Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, delegeler, partililer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kongrede divan başkanlığı seçiminin yapılmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve kongrenin hayırlı olması için dua edildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi yaptı. Ekşi konuşmasında; “Aralık 2014’te Tosya Ak Parti İlçe Teşkilatında göreve geldikten sonra kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın yeniden yapılandırılması ve görev dağılımı yapıldıktan sonra çalışmalarımıza start verdik.  Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde 2 genel seçim ve 1 referandum geçirdik. 7 Haziran genel seçimlerinde %63lük oran, 1 Kazım seçimlerinde de %72lik oran ve 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet seçiminde de oy oranımızı %78,43’e çıkardık. Bugüne kadar ilçe yönetiminde emeği geçenlere teşekkür ederken yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Kongrede konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin ilçemizde yapılan kamu ve belediye yatırımlarına değindi.

Başkan Şahin konuşmasında; Ak Parti 6’ncı Olağan Genel Kongresi’ne hoş geldiniz diyor şükranlarımı sunuyorum. Ak parti kurulduğundan bugüne kadar milletin desteği artarak devam ediyor. En büyük yatırımlar Tosya’ya Ak Parti döneminde yapıldı. İlçemizde Türkiye’nin üçüncü büyük kavşağı yapılıyor ve inşaatı bitmek üzere. Hükümet Konağı inşaatında yakında ilk kazma vurulacak. Tosya Meslek Yüksekokulu hızla Tosya Devrez Üniversitesi olma yolunda ilerliyor. Belediye çalışmalarımız hızlı şekilde devam ediyor. Belediyemize yeni aldığımız iş makinelerimizle hızlı ve kaliteli hizmet vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Belediye olarak KÖYDES çalışmalarını da üstlenerek köylerimiz hızlı şeklide ulaştırılması noktasında köy yollarımızda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize daha fazla hizmet ve yatırımın gelmesi için çalışıyoruz. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek katılımcılara teşekkür etti.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sözlerine başladı. Milletvekili Murat Demir Tosya teşkilatının uyum içinde çalıştığını belirterek gitti her yerde Tosya Teşkilatından bahsettiğini söyledi.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik Tosya’nın her zaman Ak Parti’ye Türkiye üzerinde destek verdiğini belirterek 16 Nisan Referandumunda da %78 oy verdiğini söyledi.  Tosya’nın tarihinde en büyük yatırımını Ak Parti iktidarında aldığını ve Tosya’ya daha fazla hizmetin gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Kongrede konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü’de Ak Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğuna dikkat çekerek her zaman kucaklayıcı ve birleştirici parti olduğunu ifade etti. Kurulduğunda %35 oy alarak iktidar olan bir partinin son seçimlerde %50 oy oranına ulaştığını ve bundan sonraki seçimlerde ise %80 lere ulaşmanın zor olmadığını bu yüzden gidilmedik kapı ulaşılmadık kimse kalmaması gerektiğini ifade etti.

Kongrede konuşan Ak Parti MYKY üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emre Karayel emeği geçenlere teşekkür ederek Ak Parti de küslük olmadığını söyledi. Milletvekili Karayel bir bakarsınız ilçe başkanı olursunuz, bir bakarsınız milletvekili olursunuz, bir bakarsınız MKYK üyesi olursunuz ama hiçbir zaman küslük olmaz. Görev almayan arkadaşlar resmi görevleri olmasa da hizmete devam ederler” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Kazım Şahin ve İlçe Başkanı Metin Ekşi tarafından Ak Parti MKYK üyesi ve Kayseri Milletvekili İsmail Emre Karayel’e ilçemize özgü işleme sandık hediye etti. İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ferhat Coşkun da İlçe Başkanı Metin Ekşi’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’nin karakalem çiziminin yer aldığı tabloyu hediye etti.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kongreye gönderdiği mesajlar okundu.

Kongrede gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından ilçe başkan ve yönetim kurulu seçimi yapıldı.

Delegelerin oylarını kullanmasının ardından Metin Ekşi güven tazeleyerek tekrar Ak Parti Tosya İlçe Başkanı seçildi.

Kongrede Tosya Polis geniş güvenlik önlemi alarak kongrenin huzur içinde yapılmasını sağladı.

Metin Ekşi Güven Tazeledi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!