MHP Tosya Teşkilatı İstişare Toplantısı Düzenledi

featured

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine 15 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Teşkilatı geniş katılımlı yemekli istişare toplantısı düzenledi.

Çalıkuşu Düğün Sarayında düzenlenen istişare toplantısına MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı, Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, belediye ve il genel meclis üyesi adayları, sandık kurulu üyeleri, müşahitler ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Tosya İlçe Başkanı M. Dündar Özurgancı yaptı.  Katılımcılara teşekkür eden Özurgancı, seçimlere 15 gün kaldığını belirterek çalışmaların devam ettiğini ve 31 Mart gününe kadar gitmedik kapı bırakmayacaklarını ve herkese ulaşarak gönüllerini alacaklarını söyledi.

Toplantıda konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP’nin 50 yıllık siyasi bir hareket olduğunun altını çizerek ülkücülüğün MHP’de yapılacağını söyledi. Ülkücülüğün kitabının merhum lider Alpaslan Türkeş’in yazdığına dikkat çekerek bu kitabın okunacağı tek yerin Milliyetçi Ülkücü Hareket olduğunu ayrılanların ülkücülükle ilgililerinin kalmadığını ifade etti.

Partililere seslenen Aydın seçime kadar işin sıkı tutularak bir kapı daha fazla gezmelerini, bir kişiye daha fazla ulaşarak iyi bir seçim sonucu alabileceklerini söyledi.

Toplantıda konuşan MYK üyesi Tarık Ziya Çağılcı kalan son 15 günde işin sıkı tutulmasını ve daha fazla çalışılmasını istedi. Çağılcı ayrıca seçim günü sandık görevlilerinin daha dikkatli olmalarını istedi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, çalışmalarını değerlendirdi.  Kendilerinin projelerini paylaşmalarının ardından diğer siyasilerin de proje paylaşmaya başladıklarına vurgu yapan Kavaklıgil sandık kurulu üyelerinden seçim günü daha dikkatli olmalarını istedi.

Toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MHP Tosya Teşkilatı İstişare Toplantısı Düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!