MHP Tosya’da Adaylarını Tanıttı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi ilçemizde düzenlediği açık hava mitinginde milletvekili adaylarını tanıttı.

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala MHP ilçemizde açık hava mitingi düzenledi.

MHP Tosya Teşkilatının milletvekili adaylarını tanıttığı mitingde konuşan adaylar Tosya hakından destek istedi.

Mitingde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Dr. Muharrem Avcı; “Bir işe yeni başlıyor olsaydık, ne yapardık nasıl başlardık?  Yeni bir heyecanla yeni bir bakış açısıyla çünkü yeni bir Türkiye kuruluyor. Ve buı Türkiye’nin kuruluşuyla ilgili olarak öncelikle ilkelerimizi değerlerimizi stratejimiz hedeflerimizi sektörümüzü ve rakiplerimizi tespit ederek bulunduğumuz durumun gelecekte nasıl şekilleneceğini düşünerek yola revan olurduk.

Aziz hemşerilerim biz dava adamlarıyız. Davamızın adı İlay-ı Kelimetullah. Ülkümüzün adı Nizam-ı Alem.  İlkemizin adı Dokuz Işık Doktrini, hedefimiz Kızıl Elma” dedi.

Mitingde konuşan MHP Kastamonu eski milletvekili Emin Çınar; “Çok Muhterem Tosyalılar Cenab-ı Allah’ın rahmeti inşallah 24 Haziranda Türk Milliyetçilerinin rahmetiyle halkolacak, Türk Milletinin geleceğinin varlığının temeli olacak. İşte Rabbimin bizlere inayeti. Mübarek rahmetiyle topraklar bereketlenecek. İnşallah Türk Milliyetçileri de Türkiye Cumhuriyeti bereketlenecek.

Hafta sonu yapılşacak olan seçimler milletimize memleketimize hayırlara vesile olsun.

Değerli Tosyalılar kıymetli hemşerilerim

Sizler geçmiş dönemlerde de şu anda görev yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hep sahip çıktınız hep destek oldunuz. Genel başkanımız da 15 Temmuz süreciyle beraber  Millet Aklı olarak ortaya koyduğu Cumhur İttifakı dediğimiz bu seçimlerde Milliyetçi hareket partisi kadroları olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Aynı desteği aynı teveccühü aynı gayreti yarınlarında bu ülkede 15 Temmuzlar yaşanmasın diyorsak bu ülkeniz hizmetkarı sadece ülkeyi seven milliyetçi kadrolar olsun diyorsak milletvekilliğine de sizlerden Milliyetçi Hareket Partisiyle bütünleştirmenizi istiyoruz.

Biz Tarık kardeşimle 15 yıl birlikte görev yaptık. Bir birimizi incitecek en ufak bir hareketimiz olmadı. Milliyetçi Hareket partisinde kendimden daha fazla görev yapacağına inandığım değerli Tarık kardeşime Tosyalı olarak sizlerin de sahip çıkması gerektiğini düşünüyor, 24 Haziran seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Mitingde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Tarık Ziya Çağılcı; “O gece (15 Temmuz gecesi) yapılan saldırılar karşısında Türk Milletini işgal ve iç savaş çıkartılmak istenmiştir.  O gece işgal edilmek istenen Türk Devletidir. Birbirine kırdırılmak istenen Türk Milletidir. Ama övünerek söylüyorum, Milliyetçi Hareketin Genel Başkanı liderim Dr. Devlet Bahçeli televizyonun başından seyrederek değil, o gece bozkurtça çıkarak demiştir ki biz Milli değerlerin yanında biz Türk Milletinin yanındayız. Ogün dahili ve harici ne kadar şer odakları varsa hepsine açıkça meydan okumuştur. Bu Türk Milletine olan sevginin karşılığıdır. Bu Milliyetçi Hareket Partisinin kendisini Milletine adamasının en bariz göstergesidir. Ve Necip Türk Milleti bu sese kulak vermiştir, o gece göğsünü gererek, tankların önüne yatarak, o hain darbe girişimine dur demiş ve Türk Milletinin geleceğine sahip çıkmıştır.

Kıymetli Hemşerilerim

Benim hemşerim akıllıdır, benim hemşerimin toprağı verimlidir, benim hemşerim üretkendir, benim hemşerim ticareti bilir tüccardır yeter ki fırsat verilsin, yeter ki yolları yapılsın, benim hemşerim Kastamonu’yla bağını sağlar yeter ki siyasi irade yollarını yapsın, benim hemşerim eğitimlidir yeter ki üniversitesi kurulsun. İşte benim hemşerim vatanperverdir, bayrağına sadıktır, devletinin yanındadır. İşte bunları yapabilmek için bunları gerçekleştirebilmek için Milliyetçi Hareketin bir milletvekili adayı olarak, Milliyetçi Hareket Partisinin Tosyalı Milletvekili Adayı olarak atalarımın ecdadımın toprağında bütün hemşerilerime sesleniyorum, desteğinizi bekliyorum. Üç hilale desteğinizi bekliyorum, Milliyetçi Hareket Partisinin Mecliste güçlü temsil yetkisi kazanmasını istiyorum. Güçlü bir Meclis için Milliyetçi hareket Partisi şarttır. Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü Mecliste yer alması için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

MHP Tosya’da Adaylarını Tanıttı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!