Milletvekili Yılmaz Tunç

featured

Milletvekili Yılmaz Tunç Sağlık-Sen Piknik Şöleninde Konuştu

“Vatandaşlarımızın Kaliteli Sağlık Hizmetine Ulaşmasını Sağladık”

Sağlık-Sen Bartın Şubesinin düzenlemiş olduğu piknik şöleni, Balamba mesire yerinde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın gözlendiği piknik şölenine AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Teşkilat Sekreteri Murat Özdemir, Sağlık-Sen İstanbul, Ankara, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Düzce, Sakarya Şube Başkanları, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mehmet Ali Uğur, Eğitim-Bir Sen Bartın Şube Başkanı Muhammet Akça, Diyanetsen Bartın Şube Başkanı Metin Sağım, sendika üyeleri katıldı.

Piknik şöleninin açış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş, pikniğe katılan herkese teşekkür etti. Sağlık çalışanlarının sorunlarının takipçisi olduklarını belirten Durmuş, bu güne kadar yaptıkları çalışmalarla önemli mesafeler aldıklarını ifade etti.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’te piknikte yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen’in Sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümünde önemli bir roller üstlendiğini belirterek; “sendika olarak Türkiye‘nin demokratikleşmesi anlamında verdiğimiz katkılara devam edeceğiz, ülkemizin yeni ve sivil bir anayasaya kavuşması için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç‘ta piknikte yaptığı konuşmada, Türkiye‘nin son 8,5 yılda her alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirterek, ülkemiz ekonomik kalkınma, fiziki değişim ve dönüşümün yanı sıra, sağlık alanında ve sosyal politikalarda da önemli mesafeler almıştır dedi. Bu gün en ücra köyümüzdeki yaşlı hastanın ayağına doktor gittiğini belirten Milletvekili Tunç, helikopter ambulanslarla hayatların kurtarıldığını söyledi. Bartın‘da 200 yataklı yeni bir hastane inşaatına başlayacaklarını belirten Milletvekili Tunç, Ulus ilçesine de yeni bir ilçe hastanesi inşa edeceklerini, Kozcağız beldesine Aile Sağlığı Merkezi inşa ettiklerini, Kumluca, Arıt ve Hasankadı beldelerine de Aile Sağlığı Merkezleri yapımını gerçekleştireceklerini söyledi. Vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetine ulaşmasını sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Bartın ilinin hasta memnuniyeti anketine göre Türkiye‘de en başarılı iller arasında olduğunu, bu başarının başta hekimlerimiz olmak üzere, hemşirelerimiz, ebelerimiz, sağlık memurlarımız, sağlık teknisyenlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde gerçekleştiğini söyledi.

Konuşmaların ardından davetlilere yemek ikram edildi. Milletvekili Tunç, Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş ile birlikte pikniğe katılan sendika üyeleri ve davetlileri tek tek dolaşarak selam verip sohbet ettiler.

Milletvekili Yılmaz Tunç

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!