Milli Eğitim’den Ailelere Yönelik Eğitim Semineri

featured

Milli Eğitim’den Ailelere Yönelik Eğitim Semineri

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kastamonu Üniversitesi işbirliği ile Kastamonu Üniversitesi işbirliği ile “Okul-Aile İletişimi Empati Ben Dili”  ana teması ile bir seminer çalışması dün öğleden önce ve öğleden sonra toplam iki ayrı seansta Tosya’daki öğrenci velilerine sunuldu.

 

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Yard.Doç.Dr. Muammer Ergün, Araştırma Görevlileri Seda Yılmaz ve Gamze Ülker’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, “Okul-Aile İletişimi Empati Ben Dili”  temasının ele alınmış ve hayatın çeşitli alanlarından verilen zengin örneklerden hareketle veli-öğrenci-okul/öğretmen üçgeninde yeni kuşaklarla ilişkilerin daha sağlıklı yürütülmesi üzerinde durulmuştur.

 

Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen seminerlere öğrenci velilerinden yoğun ilgi gösterilmiştir. Seminerin öğleden önce saat 10,30’da gerçekleştirilen seansına Atatürk, Dumlupınar, Fevzipaşa, Sakarya ve Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrenci velileri; öğleden sonra saat 13:30’da düzenlenen seansına ise Fatih, Namık Kemal ve Mehmet Akif İlköğretim Okullarının öğrenci velileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve hemşerilerimiz katılmıştır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milli Eğitim’den Ailelere Yönelik Eğitim Semineri

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!