MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI

featured

TFF TÜFAD İŞBİRLİĞİNDE 2004 DOĞUMLU SPORCULARIN

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI 

TFF-TÜFAD işbirliği ile Kastamonu İli 2004 doğumlu sporcuların Milli Takıma seçilmeleri ile ilgili oyuncu taraması 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Hasan Doğan Spor Tesislerinde yapıldı. Söz konusu organizasyon TFF Ankara Bölgesi Antrenörü Fikret ÇELİKTAŞ ile TÜFAD Eğitim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kara ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atalay Hocalarımızın öncülüğünde gerçekleştirildi.

Görüşlerini aldığımız TFF Ankara Bölgesi Antrenörü Fikret ÇELİKTAŞ “Milli Takım seçmelerinin üç aşamalı tarama ile yapılacağının, bunlardan ilkinin illerde, ikincisinin ise 30 Ekim 2017 Pazartesi günü Ankara Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesislerinde ve üçüncüsünün ise Kasım Ayı içerisinde yine Ankara’da yapılarak seçilen sporcuların isimlerinin netleşeceğini, bu iki aşamada bütün profesyonel kulüplerin sporcuları izlemeye alacağını” ifade etti. Ayrıca İlimizde yapılan organizasyon ile ilgili de; “önceki yıllara göre hem sporcularınızda, hem de yapılan organizasyonda büyük yol katedildiğini görmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen tüm antrenörlerimize ve TÜFAD Ailesine teşekkür ederim” dedi.

TÜFAD Kastamonu Şubesi Eğitim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Kara ise “Kastamonu gençlerinin gelişimi için bu tarz organizasyonları dikkatli bir şekilde ve özenle takip ederek, yetenekli gençlerimizin önünü açmak adına üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirmeye gayret edeceğiz. Yapılan organizasyon sonucu Kastamonuspor 1966 Kulübü’nden Abdullah Utkan DÖNER, İl Özel İdaresi KHS Kulübü’nden Can Polat SARIDEMİR, Caner YILDIZ ve Mustafa Alptekin ÇAYLI isimli sporcularımızın 30 Ekim 2017 Pazartesi günü Ankara’da yapılacak olan ikinci aşamaya davet edildiklerini bildirdi.

TÜFAD Kastamonu Şubesi olarak TFF – TÜFAD işbirliği ile Kastamonu ilimizde düzenlenen 2004 doğumlular Milli Takım oyuncu taraması etkinliğine katılan TFF Ankara Bölgesi Antrenörü Fikret ÇELİKTAŞ Hocamız başta olmak üzere, emeği geçen Hocalarımıza ve gençlerimizin yetişmesine katkı veren tüm antrenörlerimize, sporcularımıza ve kulüplerimize teşekkür ederiz…

 

MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!