Müftülükten Online Vaaz ve Kur’an Eğitimi…

featured

Tosya İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından gazetemize ziyaret gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyarette aile ve dini rehberlik bürosunda görevli Tosya İlçe Vaizesi Naime Çalık, Kur’an Kursu öğreticisi Zuhal Dirici ve müftülükte görev yapan Özlem Tomurcuk tarafından Tosya Müftülüğü’nün kadınlara yönelik yapmış olduğu hizmetler ve irşad faaliyetleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Müftülük olarak kadın esnafları bazı günler ziyaret ettiklerini pandemi dolayısıyla yüzyüze faaliyetler yapılamadığından kadınlara ve gençlere yönelik faaliyetlerin sosyal medya üzerinden (Instagram, Facebook, Google meet ve zoom uygulaması) bazı programlar yaptıklarıni, gün içerisinde çalışan kadınlara yönelik istedikleri herhangi bir saatte online bağlantı yapılarak Diyanet İşleri Başkanlığı’nın evde Kur’an öğreniyorum uygulaması ile online Kur’an öğretimine katılabileceklerini belirttiler. Ayrıca yaptıkları programlar konusunda da bilgilendirdiler.

4-6yas gurubuna müftülüğün kursunda Kur’an-ı Kerim eğitimi verildiğini de ifade eden rehberlik bürosu görevlileri, çalışan hanımlara Salı, Çarşamba, Perşembe akşamları saat 20.00 online Kur’an eğitimi ile vaaz verildiğini ayrıca gelen soruların cevaplandırıldığını ifade ettiler.

Yine liseli gençlere Cumartesi günleri, ortaöğretimlere ise Pazar günleri online Kur’an-ı Kerim eğitimi dersleri verildiğini aktardılar.

Müftülükten Online Vaaz ve Kur’an Eğitimi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!