Nalbantoğlu Çalışmalarına STK Ziyaretleri İle Devam

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarına STK ları ziyaret ederek devam etti.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde ‘ilçe ilçe, ev ev, kapı kapı dolaşarak ulaşmadık kimse’ bırakmayacaklarını belirten Ak Parti Kastamonu 3.ncü Sıra Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu seçim çalışmalarına memleketi Tosya’da devam etti.

Çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluş Başkanları’nı ziyaret ederek devam eden Zafer Nalbantoğlu Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Sadık Yaman’ı ziyaret etti.  Ziyarette hedeflerini ve Tosya için projelerini anlatan Zafer Nalbantoğlu destek istedi.    

Zafer Nalbantoğlu seçim ziyaretlerine, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Cevizci, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken, Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı Aliosman Kıbışoğlu, Marangozlar  Odası Başkanı Kamil Kara, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş ve Tosya Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Çeyrekoğlu’nu ziyaret ederek devam etti.

Ziyaretlerde Kastamonu’dan Ak Parti’nin 3 milletvekili çıkarmasının hayal olmadığını belirten Nalbantoğlu şöyle konuştu;”2011 yılında seçimi az farkla alamadık. Şimdi 2011 seçimlerine göre daha güçlüyüz. Kastamonu Belediyesi ve iki büyük ilçe Taşköprü ve Tosya Belediyeleri Ak Parti’de. Oyumuzu artırdık. İnşallah Ak Parti Kastamonu’dan 3 milletvekili çıkaracak. 28 yıl aradan sonra Tosyalı bir milletvekili Meclis’e gidecek. Desteklerinizi bekliyorum”    

Ziyaretlerde Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu’na Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Yardımcısı Naci Küçükmorkoç eşlik etti.

Nalbantoğlu Çalışmalarına STK Ziyaretleri İle Devam

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!