Polis Yüksel İlçemize Veda Etti

featured

12 Yıl önce görev yapmak için ilçemize gelen o polis Tosya’ya veda etti.

Amasya Merzifon nüfusuna kayıtlı olan Polis Yüksel Vural 12 yıl önce Tosya’ya atandı. Bölge Trafik İstasyon Amirliği’nde çalışan Yüksel Vural kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Halkın can ve mal güvenliği için her zaman görevinin başında olan Vural D-100 Karayolu’nda kazaların önlenmesi için büyük çaba sarf etti.

Çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan Vural görev süresi içinde D-100 Karayolu’nda yaptığı kazaların önlenmesi çalışmalarıyla Tosya Kaymakamlığı ve Kastamonu Valiliği’nden teşekkürname aldı.

Tosya’da verdiği 12 yıllık hizmetin ardından emekli olan Yüksel Vural veda ziyaretlerine başladı. Gazetemizi ziyaret eden Vural 12 yıldır görev yaptığı Tosya’da ayrılmak vakti geldiğini belirterek şöyle konuştu; “12 yıldır Tosya’da görev yapıyorum.  Burası ikinci memleketim oldu. Tosya’yı ve Tosya insanını çok seviyorum. Artık ayrılmak vakti geldi.  Beni bir Tosyalı gibi kabul eden Tosya insanına çok teşekkür ediyorum, hepsinden helallik diliyorum” dedi.

Emekli olan Polis Memuru Yüksel Vural bundan sonraki yaşamını memleketi Merzifon’da sürdürecek. Açıksöz Gazetesi olarak Yüksel Vural’a hayırlı olsun der bundan sonraki yaşamında sağlık, huzur ve mutlu günler dileriz.

 

Polis Yüksel İlçemize Veda Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!