Nalbantoğlu Hafta sonu Marangoz Esnafını ve hayvan pazarını ziyaret etti

featured

Nalbantoğlu Hafta sonu Marangoz Esnafını ve hayvan pazarını ziyaret etti

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu,  hafta sonunu esnaf ziyaretleri ile değerlendirdi. Tosya’nın en büyük esnaf topluluğu olan Marangozlar Sanayiini gezen Nalbantoğlu, Marangoz esnafı ile hem sohbet etti hem de onların mesleki sorunlarını dinledi. Kendisinin de yabancısı olmadığı bir sektörde, Marangoz esnafının karşı karşıya bulunduğu sorunları en iyi anlayacak kişinin kendisi olduğunu ifade eden Nalbantoğlu, sektörün içinde bulunduğu bazı açmazların çözümü için de yapılması gerekenler konusunda karşılıklı düşünce alışverişinde bulundu.

Tosyalı esnafı tek tek ziyaret etme düşüncesini gerçekleştirmek için bulduğu her fırsatta ziyaretlerine devam edeceğini, sektörel sıkıntıların derinliği hakkında özellikle bire bir temaslara özen gösterdiğini ifade eden Nalbantoğlu’na Tosya Marangozlar Sanayii esnafları, özellikle Ak Parti iktidarından beklentilerini dile getirdiler.

Aynı günü ilçemizin canlı hayvan pazarını da gezen Nalbantoğlu, burada da canlı hayvan üretici ve pazarcıları ile uzun uzun sohbet etti ve onların gerek üretim ve gerekse pazarlama aşamasında karşı karşıya bulundukları sorunları dinledi. Besicilik yapan hayvan üreticilerinin özellikle yem konusundaki fiyatlardan olan yakınmalarını da dinleyen Nalbantoğlu, Türkiye’nin ekonomik gücü artıkça bu sorunların da peyder pey çözüme kavuşacağını, bunun için de Türkiye’deki istikrarın devamı için 12 Haziran Milletvekili Genel seçimlerinde kendilerinin oylarına talip olduğunu Türkiye’nin 8,5 yıl öncesini hatırlatarak, bu günlere nasıl gelindiğini aktarmaya çalıştı. Geride kalan bu 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminin gelecekte yapmayı taahhüt ettiklerinin de teminatı olduğunu, başkaca bir referansa ihtiyaç duymadıklarını anlatmaya çalışan Nalbantoğlu, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ve garantisidir” diyerek hemşerilerimizden siyasi destek talebinde bulunuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nalbantoğlu Hafta sonu Marangoz Esnafını ve hayvan pazarını ziyaret etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!