Nalbantoğlu Tosya Esnafını Ziyarete Devam Etti

featured

Nalbantoğlu Tosya Esnafını Ziyarete Devam Etti

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu,  dün ilçemizde esnaf ziyaretlerine devam etti. Tosyalı esnafı tek tek ziyaret etmeyi amaçladığını, ancak bunun bir günde mümkün olmadığını belirten Nalbantoğlu, bulduğu her fırsatta Tosya esnafını ziyaret etmeyi, onları dinlemeyi, siyaseten beklentilerinin ne olduğunu tespit etmeye çalıştığını ifade etti. Tosya Seçim Bürosunun açılışında hemşerilerimizi tek tek ziyaret edeceğini ifade ettiğini ve bu sözünü yerine getirmek için de çalmadık kapı bırakmama gayreti içinde olduğunu vurgulayan Nalbantoğlu, sözüne sadık kalmaya özen gösterdiğini ifade etti

Esnafları ziyareti sırasında hemşerilerimize Türkiye’nin 8,5 yıl öncesini hatırlatarak, bu günlere nasıl gelindiğini aktarmaya çalıştığını, geride kalan bu 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminin gelecekte yapmayı taahhüt ettiklerinin de teminatı olduğunu, başkaca bir referansa ihtiyaç duymadıklarını anlatmaya çalışıyor. Kısaca, iktidar adına “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ve garantisidir” diyerek hemşerilerimizden siyasi destek talebinde bulunuyor.

Sık sık il merkezi ve diğer ilçelere de gitmek zorunda olduğunu belirten Nalbantoğlu, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde halkın 12 Eylül referandumu ile iktidara verdiği ‘İleri Demokrasi’ yetkisini devam ettirmesini ve bunun için gerekli olan siyasi desteği sürdürmesinin gerekli olduğunu vurguluyor ve bunun için tek vucut olan Tosyalı hemşerilerimizin oylarını parçalamadan tek bir noktada odaklamasını talep ediyor.

Nalbantoğlu, esnafa, partilerinin 2023 vizyonu ile Türkiye’nin çağ atlayacağını, yapmış oldukları birbirinden farklı hizmetleri yanında bundan sonra da planlı ve projeli hizmet yarışlarının devam edeceğini söyledi ve istikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Partiye oy vermelerini isterken; Tosyalı hemşerilerini dinleyerek dertlerini ve isteklerini öğrenmeye çalışıyor. AK Parti Milletvekili Adayı Nalbantoğlu, 2023 vizyonunun anlatımı sırasında esnafa 8,5 yıl öncesini hatırlatarak, bu günlere nasıl gelindiğini aktarıyor. İstikrar ve güven ortamının devamı, huzurun bozulmaması için esnafımızın desteğinin artarak devam etmesini  isterken, Tosyalı hemşerilerimizin gösterdikleri teveccühten de memnun olduğunu ifade etti.

Nalbantoğlu Tosya Esnafını Ziyarete Devam Etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!