Nalbantoğlu Park Hizmete Girdi

featured

Nalbantoğlu Süt A.Ş. fabrikada üretilen ürünlerini tüketiciye ilk elden ulaştırmak üzere fabrika satış mağazasını açtı.

İlçemizde faaliyet gösteren Nalbantoğlu şirketlerinden D-100 Karayolu üzerinde Tosya 10 km de kurulan Nalbantoğlu Süt A.Ş. ürettiği ürünleri tüketiciye taze ve daha ucuza ulaştırmak için fabrika satış mağazasını açtı.

Nalbantoğlu Park adıyla açılan fabrika mağazasında Nalbantoğlu Süt A.Ş. yanında helva -reçel, kuruyemiş, sucuk ve zeytin üreten firmalardan 5 en iyi markanın ürünleri de fabrikadan halka sunuluyor.    

Nalbantoğlu Park bir fabrika satış mağazası yanında dinlenme tesisi olarak ta hizmet veriyor. Geniş kapalı mekanıyla en kaliteli hizmeti sunmak için kurulan Nalbantoğlu  Park’ta restoran bölümünde D-100 Karayolu kenarında olmayan kebaplar vatandaşın damak zevkine sunuluyor. Farklı yörelerin, farklı lezzetlerin sunulduğu tesiste aynı zamanda canlı alabalık taze olarak hizmete sunuluyor. Restoran bölümünde insanlar farklı lezzetleri tadarken çocuklar da unutulmamış. Çocuklar kapalı oyun parkında eğlenceli dakikalar geçirecek ebeveynler yemekte rahatsız olmayacak.

Yemek sonrası açık havada kurulan kamelyalarda semaverde çaylar içilirken çocuklarda oyun parkında güzel vakit geçirecek.

Mağaza yöneticilerinden Özgür Akbacak ürünlerin daha ucuza fabrikadan halka satabilmek için fabrika mağazasının açıldığını söyledi. Akbacak; ”burada Nalbantoğlu Süt ürünleri yanında 5 en iyi markanın ürünlerini satışa sunuyoruz. Restoran bölümünde ise yöresel lezzetler, farklı tatlar ve D-100 Karayolu üzerinde yapılmayan kebapları burada vatandaşın damak zevkine sunduk” şeklinde konuştu.    

Her zaman kaliteyi ucuza sunan Nalbantoğlu Grubu Nalbantoğlu Park’ta da gerek fabrika mağazasında gerekse restoran bölümünde en kaliteli ürünleri, en kaliteli hizmeti ilçe halkının hizmetine sunuyor.

Nalbantoğlu Park Hizmete Girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!