NALBANTOĞLU TOSYA KÖYLERİNİ TEK TEK GEZİYOR

featured

 

 

 

NALBANTOĞLU TOSYA KÖYLERİNİ TEK TEK GEZİYOR

12 Haziran’da yapılacak 24. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı hemşerimiz Zafer Nalbantoğlu,  seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündüzlerini Kastamonu Merkez ve İlçelerini ziyaret ederek değerlendiren Nalbantoğlu, Tosya’daki çalışmalarını genelde akşam saatlerini değerlendirerek sürdürüyor.

Hafta sonu İlçemiz Akbük köyünü ziyaret eden Nalbantoğlu, Ak Parti Tosya Teşkilat Başkanı Naci Küçükmorkoç başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri Ali Mutlu, Aydın Kaynar, Tosya eski Belediye Başkanı Sait Gülabacı ve çok sayıda partili arkadaşları ile beraber Köy Muhtarı Adem Yakar ve köylülerin misafiri oldular.

Nalbantoğlu ve arkadaşlarına yoğun ilginin gözlendiği ziyarette, Köy muhtarı ve Akbük sakinleri hem köyleri hem de köy hayatında genel olarak karşılaşılan çeşitli sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiler. Köydek hemşerilerimizi dikkatle dinleyen Nalbantoğlu ve beraberindeki kurmayları, sorunları not ettiler.

Burada bir konuşma yapan Zafer Nalbantoğlu, siyasete bakışlarının ölçüsü olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla dillendirdiği “nsanı yaşat ki, devlet yaşasın” sözünü kendileri için bir kılavuz olarak kabul ettiklerini, insanımızın yaşam standardını yükseltmek için hep bu düsturdan hareket edeceğini söyledi. “Biz insanımıza hizmet etmek için bu yola çıktık. İnşallah 12 Haziran’da sizlerin değerli oylarıyla bu hizmeti devam ettirmek istiyoruz. Yeni bir başarı hikâyesi yazmak istiyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” temennilerini dile getiren Nalbantoğlu, kendisine gösterilen sıcak ve samimi ilginin 12 Haziran’da oya dönüşmesi ile hem Kastamonu, hem de Tosya’nın çehresini değiştirecek, yıllardır özlemi duyulan bir çok eksikliğin giderilmesine kapı aralayacağını bunun için de hemşerilerimizin birlik ve kardeşlikten yana, yekvücut iradelerini sandığa yansıtmaları dileğinde bulundu.

Kendisinin  Tosya’nın 25 yıllık Milletvekili hasretini dindirmek için yola çıktığını, hemşerilerinden alacağı destekle seçildiği takdirde, halkla iç içe bir süreci yaşamayı taahhüt ettiğini her gittiği yerde vurguladığını ifade eden Nalbantoğlu, 12 Haziran seçimlerinin Tosya’nın siyasi hayatı için bir dönüm noktası olduğunu ve bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini dikkat çekti.

Köy muhtarı Adem Yakar başta olmak üzere köylülerin sevgi gösterileri ile karşılnan Nalbantoğlu ve arkadaşları, yine aynı sıcak ilgi ve destek sözü ile misafirlerini uğurladılar.

 

 

 

 

NALBANTOĞLU TOSYA KÖYLERİNİ TEK TEK GEZİYOR

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!