Gülşen; Milletimizin Sağ Duyusuna Güveniyoruz

featured

Gülşen; Milletimizin Sağ Duyusuna Güveniyoruz

 

 

AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi ve Kebeci Market sahibi Zeki Kebeci AK Parti milletvekili adaylarına ve parti teşkilatına Özlem Düğün Salonu’nda yemek verdi.

Gecenin sonunda partililer göbek attı ve partililer birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve milletvekili adayı Mustafa Gökhan Gülşen’in selamlama konuşması yaptı.

 

Hakkı Köylü’nün üçüncü döneminin ustalık dönemi olduğunu kaydeden Gülşen, ustadan sonra konuşmanın zor olduğunu söyledi. Zeki Kebeci’ye davet için teşekkür eden Gülşen, “2002 yılında AK Partiyi milletimiz büyük bir sağduyu göstererek iktidara getirdi. Son 8,5 yıldır ak parti ailesi olarak başbakandan teşkilat mensuplarına kadar A’dan Z’ ye kadar hep birlikte milletimizin hizmetinde olmak için gece gündüz hizmet verdik. Ben bu yarışın içinde uzun yıllar bulundum. Kurucu başkanımız Hacı Muzaffer Caferoğlu’ndan sonra il genel meclis üyeliği yaptım.2004 ten itibaren bu dönemde Kastamonu problemlerini tanıma fırsatımız oldu. Partililerimiz il merkezinden aday çıkmadı diye eleştiriliyordu. Genel merkezimizi bu dönemde merkezden beni aday gösterdi. 8,5 yılda alnımızın akıyla hizmet ettik. Daha çok yapılacak iş var. Bu güne kadar yapılan başarı sizlerle ve aziz milletimizin sağduyusuyla elde edildi. Bir takım çevreler ve diğer partiler hep bir ağızdan AK Parti’ye karşı propaganda içinde. Ama görülen köy kılavuz istemez. Bir söz var,”Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diye. Bize eleştirenler iktidarda oldukları süre içinde neler yaptılar hangi sıkıntı yaşattılar milletimiz bunu unutmadı. Anketler hala iki kişiden birinin AK Parti’ye oy vereceğini gösteriyor. Biz bundan memnunuz. Bu heyecan bizi hizmet için şevkimizi artırıyor.” dedi.

 Geceye Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Musa sıvacıoğlu ve Milletvekili adayı Mustafa Gökhan Gülşen, kurucu il başkanı muzaffer caferoğlu, il başkanı metin çelik, merkez ilçe başkanı Feridun öztürk ve çok sayıda partili katıldı.

 

Gülşen; Milletimizin Sağ Duyusuna Güveniyoruz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!