Polis Sürücülere Çikolata ve Karanfil Dağıttı

featured

Polis Teşkilatının kutlamaları devam ediyor, Polis Sürücülere Çikolata ve Karanfil Dağıttı

 

Türk Polis Teşkilatının 170.nci yıl kutlamaları devam ediyor.

Polis Haftası nedeniyle polisler sürücüleri farklı bir uygulama için durdurdu.  Çankırı Kavşağı’na konuşlanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, Komiser Süleyman Kılıç ve polis memurlarından oluşan ekip D-100 Karayolu’nu kullanan sürücüleri tek tek durdurdu. Kolonya ve çikolata ikram etti. Araç sürücülerine hayırlı yolculuklar dileyen İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç polis haftası olduğunu hatırlatarak sürücülere polis haftası anısına karanfil verdi. Polisin 24 saat vatandaşın can ve mal güvenliği için çalıştığını belirten Kıraç, sürücüleri yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları konularında uyararak yorulduklarında mola vermelerini tavsiye etti.

Uygulamadan memnun olan sürücüler polis ekiplerine teşekkür ederek bütün kurallar bizim can ve mal güvenliğimiz için konuluyor dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç ve polis memurlarından oluşan ekip Osmanlı Parkı karşısında da şehir merkezine gelen sürücülere kolonya ve çikolata ikram ederek karanfil verdi, polisin her zaman vatandaşın yanında mal ve can güvenliği için çalıştığını gösterdi.

Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç başkanlığındaki ekip daha sonra Tosya Devlet Hastanesi’nde Diyaliz Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Ziyarette Kıraç ve polis memurlarına Dr. Murat Karakaş ve servis hemşireleri eşlik etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç polis haftası olduğunu belirterek karanfil verdi ve kolonya çikolata ikram edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü karanfil dağıtımına Özel Al Gelincik Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Eğitim gören engelli çocuklara karanfil veren İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç derslerinde başarılar diledi, kolonya ve çikolata ikram edildi. Polislerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sena Gezer İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür ederek ziyaret eden ilk kurum olduğunu ve iadeyi ziyarette bulunacaklarını söyledi.

Ziyaret polislerin ve öğrencilerin hep birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polis Sürücülere Çikolata ve Karanfil Dağıttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!