Sadık Yaman Güven Tazeledi

featured

Tosya Kahveciler Lokantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunu yaptı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Modern Çarşı Esnaf Lokalinde yapılan genel kurul toplantısı saat 13.30’da başladı. Toplantıya, Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata, Belediye Başkan Vekili Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, KESOB Başkanı Dursun Ergin, STK temsilcileri davetliler ve oda üyeleri katıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Divan başkanı tarafından gündemde yer alan konular okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından bilanço ve gelir-gider tabloları okunacak ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Yönetim ve denetim kurulu üyelerinin aylık ücret, huzur hakları ve yollukları belirlenerek,  2018 yılı tahmini bütçesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Seçimler için divan başkanlığı bir adet liste sunuldu.

Toplantıda konuşan Başkan Adayı Sadık Yaman her zaman kahveci ve lokantacı esnafının yanında olduklarını söyleyerek desteklerinden dolayı üyelere ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi.

Seçime tek liste katılan Sadık Yaman tekrar Kahveciler Lokantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilerek güven tazeledi. Ö.K.

Sadık Yaman Güven Tazeledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!