Sağlık-Der’e Ak Partiden Destek Sözü 

featured

Sağlık-Der’e Ak Parti’den destek sözü

 

Sağlık çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesi için Sağlık-Der Şube Başkanı Turgay Civelekoğlu ve bazı sağlık çalışanları hafta sonu Ak Parti, MHP ve SP’yi ziyaret ettiler…

    Sağlık-Der Kastamonu Şubesi, Şube Başkanı Turgay Civelekoğlu başkanlığında vekil hemşire ve ebe olarak görev yapan sağlık çalışanlarının işlerine son verilmesi ile ilgili olarak Cumartesi günü sırasıyla MHP, Saadet Partisi ve Ak Parti’yi ziyaret ettiler.

    Şube Başkanı Tugay Civelekoğlu, “Hükümet birçok vekil imamı ve diğerlerini kadroya geçirdi. Birçok işçiye kadro verdi. Ancak insanlarımızı yaşatmanın gayretinde olan biz vekil sağlık personellerini ise görmezden geldi. Başka mesleklerde vekil olarak görev yapanlara verdiğiniz hakların aynısını bizde istiyoruz. Bizlere de hak ettiğimiz kadroların verilmesini istiyoruz” dedi.

     Başkan Civelekoğlu,  Sağlık hizmetlerinin durumu ile ilgili il izleme, değerlendirme toplantıları yapmak üzere Denizli’ye giden Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, burada yaptığı konuşmasında vekil ebe ve  hemşirelerin de 4-B statüsüne geçirerek bu sorunu da çözmeyi hedefliyoruz dediğini hatırlatarak, Bakan Akdağ’ın yaptığı bu konuşmasının arkasında durmasını istediklerini, başta Kastamonu olmak üzere ülke genelinde yaşanan sağlık çalışanlarının mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini istedi.

      Cumartesi günü Sağlık-Der Şube Başkanı Tugay Civelekoğlu ve yönetimi ile vekil hemşire ve ebe olarak görev yapan sağlık çalışanlarının en son gittikleri AK Partide, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Keskin ve Yönetim Kurulu üyelerince karşılandılar.

      İl Başkanı Ahmet Keskin, gelen heyeti dinledi. Yaşanan sorun ile ilgili yaptığı açıklamasında, Yaşanan sıkıntının detaylarını öğreneceğini, Sağlık-Der olarak kendilerine sıkıntıları ile ilgili yaşananları yazıya döküp Pazartesi günü kendilerine verilmesini, bu yaşanan sıkıntıyı önce Kastamonu İl Sağlık Müdürü   ile ardından da vekil hemşire ve ebe olarak görev yapan sağlık çalışanlarının isteklerini Sağlık Bakanı’na ileterek görüşeceğini söyledi.

      AK Parti İktidarı diğer yaşanan sorunların üstesinden geldiği gibi bu yaşanan sorunun da en iyi üstesinden geleceğine inandığını, bu yaşanan sıkıntılar konusunun da en son halini ilgili yerler ile görüşeceğini, üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını söyleyen Keskin, Sağlık-Der’in verecekleri yazı ile isteklerinin yerine getirilmesi içinde Kastamonu Milletvekilleri başta olmak  üzere Bakanlık nezdinde de vekil Hemşire ve Ebe olarak görev yapanların isteklerinin yerine getirilmesini isteyeceğinin konunun da bundan sonra takipçisi olacağını belirtti.

 

Sağlık-Der’e Ak Partiden Destek Sözü 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!