Şehit Polis Kabri Başında Anıldı

featured

Ankara’nın Polatlı ilçesinde devriye görevinde silahlı saldırı sonucu vurularak Şehit olan Polis Kadir Atan şehadetinin 45’nci yıldönümünde Tosya’daki kabri başında dualarla anıldı.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 1977 yılında görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu Şehit Olan Polis Memuru Kadir Atan Karaköy köyünde kabri başında ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile anıldı. Din görevlileri tarafından Şehit Kadir Atan ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve İlçe Müftüsü tarafından dua edildi. Duanın ardından şehidin kabrini ziyaret eden İlçe Kaymakamı A.Ferhat Özen, Şehit Kadir Atan’ın yakınları ile bir süre sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi. Kaymakam Özen, “Kahraman şehidimiz Polis Memuru Kadir Atan’a Yüce Allah’tan rahmet diliyor, şefaatine bizlerin de nail olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Şehidimizin şahsında tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran, rahmet ve saygıyla yad ediyorum” diye konuştu.

Anma törenine Kaymakam A. Ferhat ÖZEN, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin BATMAN, İlçe Jandarma Komutanı Zekeriya ÖZMEN, İlçe Müftüsü Halil İbrahim SABIRLI, KHGB Müdürü Recep Keçeci, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, İl Genel Meclis Üyesi Cihan Çetin, TOSGİAD Başkanı Ahmet Tunca, din görevlileri şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Polis Kabri Başında Anıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!