Şehreküstü Mahallesi Adım Adım Gezildi

featured

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Şehreküstü Mahallesi’nde hemşerilerimizle bir araya gelerek eksiklikleri yerinde inceledi.

Adım adım tüm mahalleyi gezerek eksikliklerin tespit edilmesini isteyen Başkan Kavaklıgil, Tosya’nın tüm mahalle ve sokaklarına yapacakları çalışmalarla imza atacaklarını belirtti.

Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, birim müdürleri ve mahalle muhtarı ile birlikte yapılan ziyaretler esnasında imar yollarından, yeşil alanlara, aydınlatma ihtiyacı olan bölgelerden ulaşımda sorunların yaşandığı noktalara kadar tüm bölgeler incelendi ve mahallede ikamet eden hastalar evinde ziyaret edildi.

Başkan Kavaklıgil yaptığı ziyaretler sırasında ulaşılabilir bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduklarını vurgulayarak; “Ekiplerimiz tarafından şehrin üst kotlarında olan mahallelerimizde mevcut eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı şekillendirirken özellikle merkezden uzakta kalan yerleşim yerlerinde ilçemizin coğrafi yapısı itibariyle de ulaşımda önemli ölçüde sıkıntılar yaşandığını görüyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerini bu bölgelere götürmek tabi ki en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır ama yaptığımız ziyaretler esnasında da şehrimizin kalbine dokunduğumuzu, hemşerilerimizle iç içe olup onların sıkıntılarına ortak olduğumuzu düşünüyorum. İlla bir yerdeki sorunun giderilmesi için kıymetli hemşerilerimizin bize gelmesini beklemeden biz onların ayağına gidiyor ve çözüm odaklı çalışıyoruz” dedi.

Şehreküstü Mahallesi Adım Adım Gezildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!