SOSYAL MEDYA EFELERİ

featured

Hem seçim öncesi hem de seçim sonrası tartışma, toplumu germe, insanlara çamur atma v.s. noktalarında olabildiğine hassas davranmamıza, insanları kırmadan siyaset yapma, hizmete odaklanma gibi temel prensipleri muhafaza ederken, milletin gönlünde yer bulamayanlar yine yavaş yavaş sosyal medyada efelenmeye, cevap hakkı doğuracak sözler söylemeye utanmadan devam ediyorlar.

Kendi çocukları perde arkasında dururken belediyede kamu görevi gören işçi – memur gibi çalışanlara siyasi görev verenler, parti toplantılarını onlara organize ettirenler, Öğretmen Evi gibi resmi kurumlara parti bayrağı ve poster astıranlar, kamu aracının (itfaiye) üzerinde siyasi şov yaptıranlar, kamu görevlilerine sandık kontrolü yaptıranlar, protokol tribününde otururken yandaşlarına futbol karşılaşmalarında siyasi tezahürat yaptıranlar, bugün utanmadan belediye çalışanlarını bir takım beylik laflarla, zulüm yapılıyor gibi ifadelerle sahiplenmeye çalışıyor.

Hem kamu görevlisi olacak, hem bir siyasi parti temsilcilerine hakaret edecek, ülkenin başbakanına her türlü çamuru atacaksın hem de güllerle karşılanacaksın. Yok öyle bir dünya.

Kimseye zulüm edildiği yok beyefendi. Sizin de çok iyi bildiğiniz gerçek alındıkları birimlerde görevlendirildiler. Umduklarını bulamayan siyasilerin bekleyip Tosya’da gerçekleşen devasa projelerle ilgileneceğine böylesi belediye çalışanlarına hakaret ederek ya da bizimle ilgili çamura devam ederek ders almadığını bir kez daha kendisi ifade etmiş oluyor. Biz işimize bakıyoruz kardeşim. Siz yazmaya devam edin. Saygılarımla.

Kazım Şahin

SOSYAL MEDYA EFELERİ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!