Tanrıverdi Anayasa Değişikliği Ülkemize Büyük Şanstır

featured

Tanrıverdi, Anayasa değişikliği ülkemiz büyük şanstır..

    Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Hüseyin Tanrıverdi, Anayasa değişikliği ülke insanımız için büyük bir şanstır. Bu yeni anayasa ile darbe anayasası çöpe atılacak yeni demokratik, herkesin hakkını, hukukunu koruyan anayasayı çıkarmak içinde elimizden gelen tüm imkânı halkımız ve bizler kullanacağız. Yeni Anayasa değişikliği insanımız, ülkemiz için bir şans ve de fırsattır, dedi.

    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı,  Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi dün Pazar günü Kastamonu’ya gelerek Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Hasan Altan, Musa Sıvascıoğlu, İl Başkanı Ahmet Keskin başta olmak üzere İlçe Belediye Başkanları,  İGM Üyeleri, İlçe, Parti Başkanları, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımı ile Anıt  Düğün salonunda toplantı yaptı.

     Kastamonu’daki toplantı ve ziyaretlerin ardından yanında Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin ve Kastamonu il yönetimi üyeleri ile beraber Tosya’ya gelen Tanrıverdi, geliş saatinin gereği olarak önce kendisi onuruna verilen iftar yemeğine katılmış, daha sonra da başta Ak Parti Tosya ilçe teşkilat başkanı Naci Küçükmorkoç olmak üzere, parti yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı yapmıştır.

Toplantıda öncelikli konu olarak kendisinin sorumluluk alanında olan yerel yönetimleri ve yerel yönetimlerdeki başarıyı değerlendiren Tanrıverdi, “Türkiye genelinde kazanmış olduğumuz Ak Partili Belediyeleri birbiri ile kardeş belediye yaptık. Türkiye genelindeki 2949 belediyeden 1511 tanesini alarak büyük başarıya da imza attık. Ak Parti olarak diğer hizmetlerde olduğu gibi Yerel yönetimlerde de başarısını kıt imkanlara rağmen sürdürüyor. Ak Partili belediyeler başarılı olarak marka şehirler oluşturmaktadır.

Başbakanımızın Yerel Yönetimden gelmesi de Belediyeler için büyük bir avantajdır. Yerel yönetimlerin nasıl hizmet verileceğini bilmekte ve çalışmalarını da ona göre daha aktif bir şekilde sürdürürken yerel yönetimleri kendi deneyimleri ışığında doğru yönlendirmektedir.

    Yine Köy-Des Projesi köylerimizin yüzlerini güldürmüş, bu güne kadar yapılamayan hizmetler gerçekleştirilmiştir. Bu proje de Türkiye Cumhuriyeti için tarihi bir projedir. Kastamonu’da bugüne kadar Köy-Des projesinden istediği en iyi payı almıştır.

     Ana Muhalefet Partisi lideri Otobüsün tepesinden konuşurken maalesef anaysa değişikliğine ilişkin bir cümle yapamamaktadır. Konuyu saptırarak farklı dallardan, daldan dala koşarak kamuoyunun kafasını karıştırmak istiyor. Ancak yapılan anketlerle sonucu gördüler. Bu sonuç karşısında şaşkınlıklarını şimdiden gizleyemedikleri için iftira atmaktan, çamur atmaktan başka yeni Anayasa değişikliği ile ilgili başka da bir şey söyleyemiyorlar.

     Anayasa değişikliği de ülke insanımız için büyük bir şanstır. Bu yeni anayasa ile darbe anayasası çöpe atılacak yeni sivil, demokratik, herkesin hakkını, hukukunu koruyan anayasayı çıkarmak içinde elimizden gelen tüm imkânı kullanacağız.

    İnsanımız, ülkemiz için bir şans ve de fırsattır. Artık biz tüm açıklamalarımızı her yönü ile, yaptırdığımız kitapçıklarla anlatıyoruz. Bundan sonra artık söz ve karar milletimizindir. Bu referandumdan büyük başarı içinde çıkmalıyız. Bizim için yüzde 51 oy geçerlidir, ama bu oy bizim için yeterli değildir. Biz daha çok oy alarak bu anayasayı büyük çoğunluğun kabul etmesinden yanayız” dedi.

Toplantıda söz alan Tosya Ak Parti teşkilat üyeleri, mahalli idarelerle ilgili çeşitli konuşlarda Tanrıverdi’ye sorular yönelttiler ve Tanrıverdi’nin açıklamaları karşılık düşünce alış verişine konu oldu.

Daha sonra konu yeniden referanduma gelmiş ve bu olayın Türkiye için tarihi bir dönemeç olduğu, bu değişime gönül vermiş üyelerin vatandaşı paketin içeriği konusunda birebir aydınlatması gerektiği; muhalefetin referandumu saptırmak için baş vurduğu genel seçim tavrının yanlışlığını açıklıkla ortaya koymaları üzerinde duruldu.

 

Tanrıverdi Anayasa Değişikliği Ülkemize Büyük Şanstır

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!