Tosya Zeytin Dalı Harekatı İçin Tek Yürek

featured

Tosya Zeytin Dalı Harekatı İçin Tek Yürek

Tosya Kaymakamlığı ve belediye öncülüğünde, kurumlar ve STK’lar tarafından Mehmetçik için Fetih Suresi ve sureler okunarak dua edildi.

Dün Cuma namazı çıkışında ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, daire ve kurum amirleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kaymakam Deniz Pişkin kısa bir konuşma yaptı. Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının altını çizen Kaymakam Deniz Pişkin, “15 yıl önceki IMF kapılarında bekleyen Türkiye yok, artık daha güçlü, söz sahibi olan bir Türkiye var.  Hainlere bölücülere göz açtırmayan, bir Türkiye var. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin düzenlediği Zeytin Dalı operasyonuna destek vermek için burada toplandık. Milletimiz her zaman olduğu gibi bugünde askerimizin devletimizin yanında. Milletimiz topyekûn milli birlik ve beraberlik içinde askerimizin yanında. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.     Kaymakam Deniz Pişkin konuşmasını Arif Nihat Asya’nın Dua şiirini okuyarak sonlandırdı.

Din görevlileri tarafından Fetih Süresi okundu. Getirilen tekbirlerin ardından kurban kesildi, İlçe Müftüsü Eyyüp Demir tarafından askerimizin Zeytin Dalı operasyonunu başarıyla tamamlayarak zaferle dönmesi için dua edildi.

Programın ardından emniyet verilerine göre 5bin kişinin katıldığı operasyonu değerlendiren Belediye Başkanı Kazım Şahin, katılımlarından dolayı Tosya halkına teşekkür ederek, milletimizin birlik ve beraberlik için olduğunu Türkiye’ye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Kaymakam Deniz Pişkin’de açıklamasında Tosya Halkının birlik ve beraberliğine dikkat çekerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dua şiirinin okumanın kendilerini çok duygulandırdığının altını çizen Kaymakam Deniz Pişkin, böyle bir günde bu şiiri okumak tarif edilemeyen bir duygu olduğunu ifade etti.

Tosya Zeytin Dalı Harekatı İçin Tek Yürek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!