TKS Dubai Big 5 Fuarında!

featured

TKS, Tosya imzasını Birleşik Arap Emirliklerinde atmaya devam ediyor.

Kapı Sanayicileri Derneği –KAPIDER tarafından hazırlanan Kalkınma Bakanlığı URGE Projesi kapsamında Tosyalı İhracat Firmaları yurt dışındaki faaliyetlerine artırarak devam ediyor.

Proje kapsamında daha önceden Tosya’ya getirilen yabancı işadamlarına ilçedeki sanayi tesislerini gezdiren KAPIDER, yine aynı proje ile yurt dışındaki fuarlara katılım ile üye kuruluşlarını destekliyor.

KAPIDER meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz yıl Dubai’de düzenlenen fuara katılan TKS A.Ş.  bu yıl yine katılarak kaldığı yerden devam ediyor.  Geçtiğimiz yıl fuarın ardından gelen talepler üzerine bu yıl tekrar katılan TKS,  Birleşik Arap Emirliklerinde Tosya imzasını atmaya devam ediyor.

KAPIDER ile başlayan Dubai serüvenini kaldığı yerden devam ettiren TKS, Dubai’de düzenlenen Big 5 Fuarı’nda aldığı siparişler ve yaptığı bayilik anlaşmaları ile taçlandırdı.

TKS’nin üretimi olan kapı modellerinin Dubai Big 5 Fuarı’nda göz kamaştırdığını belirten KAPIDER yetkilileri, hazırladıkları projelerle Tosyalı ihracat firmalarına destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

TKS Dubai Big 5 Fuarında!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!