Tosya’da Bayramlaşma Törenine katılım yoğun oldu

İlçemizde her yıl geleneksel olarak Belediye düğün salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, protokol üyeleri, siyasi partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreni İlçe Müftüsü Eyyup Demir’in yapmış olduğu bayram duası ile sona erdi.

Bayram Ziyaretine Şehitlikten başladılar

İlçe protokolü Bayram sabahı Tosya Asri Mezarlığına giderek Şehitliği ziyaret ederek dua etti.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik ve Tosya Müftüsü Eyyup Demir şehitlik ziyaretine katıldı.

Şehitlik ziyaretinde İlçe Müftüsü Eyyup Demir’in yapmış olduğu duaya âmin diyen ilçe protokolü dua sonrası şehitlikten ayrıldı.

Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğünde Bayramlaşma

İlçe protokolü bu bayramda sürpriz bir şekilde İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet mensupları ile bayramlaştı.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin Emniyet mensupları ile yaptığı bayramlaşma ziyaretinde Tosya Emniyeti ve Bölge Trafik ekiplerinin özellikle Şehir içi ve D-100 Karayolunda yaptıkları başarılı ve fedakâr çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Jandarma ve Askerlik Şubesinde Bayramlaşma

İlçe protokolü İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Askerlik Şubesini ziyaret ederek Askeri Personel ile askerlerle bayramlaştı.

İlçe Jandarma ve Askerlik şubesinde ki Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin’in Jandarma Komutanlığında ki bayramlaşma törenine katılan askerlerin heyecanı gazetecilerin dikkatinden kaçmadı. Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret sırasında askerlerin hatırlarını tek tek sorarak ailesi ile telefonda görüşmek isteyen olur ise kendi telefonunu verebileceğini söyledi.

İlçe Protokolünün ziyareti askeri personel ile birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Hastanede Bayramlaşma

İlçe protokolü bayram ziyaretlerine hastane ile devam etti.

Hastanedeki Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik katıldı.

Hastane personeli ile bayramlaşan Kaymakam Deniz Pişkin ve protokol üyeleri hastaları da ziyaret ederek onlarla da bayramlaştı.

Kaymakam Deniz Pişkin hastane ziyaretinde hastalara çikolata ikram etti.

Huzurevinde Bayramlaşma

Kaymakam Deniz Pişkin huzurevini unutmadı.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik katıldı.

Personel ile bayramlaşmanın ardından Kaymakam Deniz Pişkin ve protokol üyeleri huzurevinde kalan yaşlılar ile de bayramlaşarak bir süre sohbet etti, dertlerini sıkıntılarını dinledi.

Şehit Aileleri ve Gaziler İle Bayramlaşma

İlçe protokolü şehit aileleri ve gazileri de unutmadı.

Şehit aileleri ve gazilerin Bayramlaşma törenine, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, Askerlik Şubesi Komutanı Personel Teğmen Ömercan Gedik katıldı.

Şehit ailelerini ve gazileri ziyaret eden protokol bayramlaşmanın ardından bir süre sohbet ederek dertlerini sıkıntılarını dinledi.

Tosya Bayramlaştı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!