Tosya Cumhuriyet Anaokulu

featured

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde Okul bünyesinde kutlama yapamayan Tosya Cumhuriyet Anaokulu, 23 Nisan sevincini dün okul bahçesinde düzenlenen programla  kutladı.

 

23 Nisan Bayramında okul öğretmenlerinin çeşitli programlarda görevli olması nedeni ile ertelen bayram kutlaması, dün oldukça eğlenceli ve coşkulu geçti.

 

Çalışkan Arılar, Tıytıllay, Uğur Böcekleri ve Papatyalar Sınıfı öğrencilerinin rol aldığı gösteriler, kutlama programına katılanlar tarafından beğeniyle izlendi. 2 Ay boyunca durmaksızın bu güne çalıştıklarını belirten Sınıf öğretmenleri, “miniklerimizi hazırlamak için 2 ay çalıştık , onlarda çok isteklilerdi, bugün de burada bu hazırladıklarımızı seyircilere sunuyoruz” derken, Okul bahçesindeki programa miniklerin velileri ve yakınları katılarak bu anları ölümsüzleştirmek için tüm veliler cep telefonları, dijital kamera ve video kameralarla gösterileri bol bol çektiler.

 

Zaman zaman patlayan flaşlar karşısında şaşıran minikleri öğretmenleri yönlendirerek gösterilere devam etmesini sağladılar. Tüm katılımcıların zevk ve keyifle izledikleri kutlama programı sonrası minik öğrenciler, katılımcılardan coşkulu alkış alarak, geçte olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasıya kutladılar.

Tosya Cumhuriyet Anaokulu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!