Tosya D-100 Karayolunda pandemi denetimi devam ediyor

featured

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 Karayolunda pandemi denetimi devam ediyor.

29 Nisan tarihinden itibaren tam kapanmanın başlamasıyla Tosya ilçesinde de denetimler sıklaştırıldı. Şehir içi ve şehir giriş çıkışları ile birlikte pandemi denetimleri D-100 Karayolu 6’ncı km de devam ediyor.  D-100 Karayolunda aralıksız denetim yapan Tosya Bölge Trafik İstasyon Denetleme Büro Amirliği ekipleri Yeni Metal Sanayi uygulama noktasında Samsun istikametinden gelen araçları tek tek durdurarak denetim yapıyor.

Sürücülerin ve araçlarda bulunan kişilerin izin belgelerini tek tek kontrol eden ekipler, yasal izni olmayan kişilerin geçişine izin vermiyor. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan ve ilgili makamlardan alınan izinlerle sokağa çıkan kişiler hakkında trafik ve asayiş kontrolü de yapılarak (emniyet kemeri, hız kontrolü, GBT sorgulaması vb) kurallara uymayan kişiler hakkında işlem yapılıyor.

D-100 Karayolunda pandemi denetiminin aralıksız devam ettiğini belirten ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasında izni olmayan kişilerin trafiğe çıkmaması ve pandemi kuralları ile trafik kurallarına mutlaka uyması gerektiğini hatırlatıyor.

Tosya D-100 Karayolunda pandemi denetimi devam ediyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!