Tosya Gençlik Merkezi’nden gençlere doğa yürüyüşü etkinliği

featured

Geçtiğimiz aylarda kuruluşu tamamlanan Tosya Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kurulan Gençlik Merkezi ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan ilk etkinlik; Tosya Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte yapıldı. Etkinliğin tamamlanmasının ardından Tosya Gençlik Merkezi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada; “Tosya Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Tosya Gençlik Merkezi olarak; Gençlerimizi sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için sokak hayvanlarını besleme ve içinde bulunduğumuz covid-19 pandemi sürecinde hareketliliği artırmak ve bedensel gelişimin sağlanması için doğa yürüyüşü ve akabinde de sabah kahvaltısı etkinliği düzenlenmiştir.

Gençlik Merkezimizin açılması ile birlikte daha çok gencimize hizmet vermek adına önümüzdeki haftalar da pandemi süreci covid-19 korunma tedbirleri alınarak gitar, bağlama, ebru, hat sanataı, akıl zeka oyunları, masa tenisi, yabancı dil ve işaret dili kursları ücretsiz olarak açılacaktır.

Evlerinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğreticilerimiz için EBA erişim noktası olarak hizmet verme çalışması başlatılmıştır.

Haydi gençler, Gençlik Merkezine” denildi.

Tosya Gençlik Merkezi’nden gençlere doğa yürüyüşü etkinliği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!