Tosya İtfaiyesi 2014 yılını yüz akıyla atlattı

featured

İlçemizde meydana gelen 112 yangında itfaiye ekiplerinin zamanında ve başarılı çalışmalarıyla yangınlar ilçedeki büyük faciaların önüne geçti.

Tecrübeli ve genç kadrodan oluşan Tosya İtfaiyesi son sistem teknolojik araç ve ekipmanıyla yangınlara ve ihbarlara ve de kazalara zamanında müdahale ederek mal ve can kaybının önüne geçti.

2014 yılında Tosya ve köylerinde toplamda 112 yangın vakası meydana geldi. Bu yangınlarda 84 üne ilk anda müdahale edilirken 17 tane kısmen yangın olayı meydana geldi. Ne yazık ki 11 tane ev işyeri tamamen yandı.

Yangınların çıkış nedeni 19 u elektrik kontağından 26 sı bacadan 5 tanesi ocak ve sobadan çıkarken 10 tanesi sigara ve kibritten 1 tanesi yıldırımdan 1 tanesi LPG den kaynaklandı.

Geriye kalan diğer yangınlar ise orman ve ot yangını olarak itfaiye kayıtlarına geçti.

Bu yangınlarda 546.410,00TL lik maddi hasar oluştu. Tosya İtfaiyesine bağlı kaza kırım ekibi 2014 yılında 33 adet gelen kaza ihbarına müdahale ederek araç içinde sıkışan 32 yaralıyı kurtardı. Bu kazalarda 4 kişinin de cesedi itfaiye kırım ekibi tarafından sıkıştıkları araç içinden çıkarıldı.    

 

Tosya İtfaiyesi 2014 yılını yüz akıyla atlattı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!